Timisoara

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro

Muze cu animatii, scurt-metraje si film

Muze cu animatii, scurt-metraje si film

Detalii stire

Categorie
Stiri eveniment
Modificat
acum 5 ani si 6 luni
Vizualizari
1659

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Festivalul Muze Intergenerații va avea începând cu acest an o secțiune dedicată filmului european, oferită de Asociația Pelicula Culturală. Și de această dată proiecțiile de film vor avea loc într-un spațiu mai puțin accesibil publicului larg, respectiv în Castelul fermecat, care își va deschide porțile special pentru această ocazie.

Vineri, 29 august, începând cu ora 20.00 va fi proiectat filmul “Cireșii înfloriți”, în regia lui Doris Dörrie, oferit de Clorofilm.

Trudi află că soțul ei, Rudi, este bolnav și că nu mai are mult de trăit. Ea decide sa nu îi spună acest lucru și crede că ar fi cel mai bine să încerce să îi facă ultimele luni cât mai plăcute. În timpul unei vacanțe, însă, Trudi moare subit, iar Rudi rămâne singur. În scurt timp, Rudi află că soția sa avea o pasiune deosebită pentru Japonia și că toată viața ei și-a dorit să trăiască acolo. Impresionat de verva cu care Trudi strânsese atât de multe informații și imagini despre cultura japoneză, el decide să viziteze țara nipona. Acolo, Rudi își găsește un nou scop care îi va schimba cursul vieții.

Sâmbătă, 30 august, de la ora 15.00 vor fi proiectate 4 animații pentru copii iar de la ora 16.00, 3 scurt-metraje cu și despre adolescenți, ambele momente fiind oferite de Ambasada Suediei în România.

Festivalul Muze Intergenerații, organizat de > aRtelier de idei, se va derula în intervalul 29 - 31 august în Parcul Copiilor “Ion Creangă” și va aduce muuulte activități frumoase și creative: pictură, desen, modelaj, concursuri de sport și desen, seară de lectură, expoziții, muzică, teatru, film, dans, sport, zumba, relaxare.

Pe durata evenimentului va exista un punct de colectare rechizite ce vor fi donate Organizației “Salvați Copiii” Timiș.

Filtre stire

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro