Timisoara

Nationala de fotbal revine pe arena Dan Paltinisanu

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 9 ani si 1 luna
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
895

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Desi se stia de ceva vreme, Federatia Romana de Fotbal a anuntat abia acum locul de desfasurare a partidei pe care nationala lui Razvan Lucescu o va disputa, pe data de 3 martie, impotriva selectionatei Israelului. Gazda va fi arena "Dan Paltinisanu" din Timisoara, unde reprezentativa de fotbal a Romaniei nu a mai evoluat de aproape trei ani.
Prima actiune a tricolorilor din acest an era programata initial la Craiova, insa cei de la federatie au preferat in cele din urma Timisoara. Un rol important in luarea aceastei decizii l-a avut chiar selectionerul Razvan Lucescu, care s-a declarat multumit de conditiile intalnite in capitala Banatului dupa vizitele din toamna.
Meciul de pe 3 martie va fi condus de o brigada de arbitri FIFA din Serbia, alcatuita din Milorad Mazic (central), Igor Radojcic si Srdan Milutinovic (asistenti). Arbitru de rezerva a fost delegat aradeanul Ovidiu Hategan.
Ultimul joc al nationalei noastre la Timisoara a fost in preliminariile Campionatului European din 2008. La 6 iunie 2007, tricolorii invingeau cu 2-0 pe Slovenia in fata a 20.000 de spectatori prezenti pe "Dan Paltinisanu".
Pana in prezent, reprezentativa de fotbal a Romaniei a disputat doar cinci partide in orasul de pe Bega, doua oficiale - cu Finlanda, in preliminariile CM 1986 (scor 2-0) si Slovenia (2-0) si trei amicale - cu Iugoslavia (0-2), URSS (2-1) si Croatia (0-1).