Timisoara

Neagu, Tunea, Vancea

Neagu, Tunea, Vancea

Detalii cabinet de avocatura

Adresa
Timișoara, Strada Proclamatia de la Timisoara, nr. 5, ap. 12
Telefon
0723698889
Fax
0356427800
Categorie
Cabinete / Societati avocatura
Modificat
acum 9 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1150

Voteaza & Distribuie

Prezentare cabinet de avocatura

Neagu, Tunea, Vancea Timisoara - societate civila de avocati din Timisoara

Societatea civila de avocati “Neagu Tunea Vancea” din cadrul Baroului Timis, membra a Uniunii Nationale a Barourilor din Romania s-a dezvoltat sub semnul profesionalismului si a dedicarii pentru clientii nostrii. Societatea noastra va ofera garantia confidentialitatii informatiilor, a competentei avocatilor si a promptitudinii in oferirea serviciilor. Societatea ofera asistenta si servicii avocatiale, integrate in servicii multidisciplinare, prin conlucrari permanente cu notari, experti, auditori, lichidatori, consilieri juridici, consilieri in proprietate industriala, executori, alti specialisti in domenii de interes pentru aplicarea legii. Clientii societatii stiu ca primesc din partea noastra toata atentia necesara in legatura cu problemele ce ne sunt prezentate.

Consideram ca fiind un element esential tratarea fiecarui client cu maxima seriozitate, promptitudine si dedicatie, alocandu-i toate resursele echipei noastre, pentru rezolvarea eficienta a problemelor prezentate. In cadrul Societatii consideram ca abilitatile si cunostintele individuale sunt amplificate atunci cand sunt angrenate intr-un efort colectiv. Acest crez ne-a determinat sa formam o echipa unita care se dedica fiecarui caz in care ne implicam. Legatura cu clientii nostri este directa si nemijlocita, bazata pe incredere reciproca si garantarea confidentialitatii. Acceptarea unui caz se face numai in urma consultatiei juridice prealabile si studierii actelor puse la dispozitie de solicitant.

Profesionalismul in abordarea oricarei solicitari de servicii juridice, profilul moral construit pe respectul fata de lege si adevar, gandirea juridica bazata pe o cultura de specialitate solida, respectarea stricta a confidentialitatii sunt valori insusite si aplicate de toti avocatii societatii. Loialitate, Motivatie, Succes, nu este doar un simplu motto, reprezinta traducerea in cuvinte a unui crez profesional, insusit de catre toti avocatii nostri in activitatile pe care le intreprindem.

Orar cabinet de avocatura

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00

Filtre cabinet de avocatura

Localitate: Timisoara
Tip: Societate Civila Profesionala
Zone din Timisoara: Cetate