Timisoara

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro

Necesitatea unui stivuitor electric pentru activitatile zilnice din interiorul afacerii

Necesitatea unui stivuitor electric pentru activitatile zilnice din interiorul afacerii

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Apartine de
Perspektive Vision
Vizualizari
383

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Din ce in ce mai mult, companii din diverse industrii trec la stivuitoare electrice, deoarece sunt eficiente din punct de vedere energetic, ecologice si fac practic exact acelasi lucru precum o fac si celelalte tipuri de stivuitoare care produc emisii. Stivuitoarele electrice sunt o alternativa realista la stivuitoarele cu combustibil lichid si sunt mai economice de operat, la fel de puternice, mai usor de intretinut, mai sigure, mai silentioase si mai curate.

Stivuitoarele electrice sunt proiectate atat pentru aplicatii interioare cat si exterioare. Puterea bateriei care conduce stivuitoarele electrice serveste ca sursa de energie, dar si ca si contragreutate pentru a stabiliza echipamentul in timpul utilizarii. Sunt facute pentru a creste eficienta si pentru a te ajuta sa faci treaba mai rapid, cu costuri mai mici.

Performanta stivuitoarelor electrice

Daca intentionezi sa achizitionezi un stivuitor electric trebuie mai intai sa iti evaluezi nevoile operationale si pui cateva intrebari de baza despre stivuitoare electrice:

 • Le vei folosi in interior sau in exterior?
 • Cate ore pe saptamana vei folosi stivuitorul?
 • Care este capacitatea maxima de ridicare de greutati necesara?
 • La ce inaltime trebuie sa ajunga stivuitorul?
 • Care este raza de viraj in interiorul culoarului de depozitare?
 • Ce materiale sunt manipulate?
 • Care sunt asteptarile operatorului in materie de sanatate si siguranta?
 • Care sunt costurile si programul de intretinere?
 • Care este ciclul de viata si longevitatea necesare pentru un stivuitor?

Costuri de operare mult mai avantajoase cu stivuitor electric

Studiile demonstreaza ca stivuitoarele electrice sunt mai ieftine de operat si intretinut in comparatie cu stivuitoarele traditionale. Pe durata de viata, stivuitoarele electrice consuma mai putin, necesita intretinere mai mica, deoarece au mai putine piese in miscare, au nevoie de mai putine lichide de inlocuit, cum ar fi uleiul de motor, lichidul de racire si filtrele si au mult mai putine ore pierdute din cauza intretinerii si defectiunilor. Cand te uiti la costul stivuitoarelor, electrice vei descoperi ca nu ai niciun cost de combustibil. Aceste masini electrice functioneaza cu baterii reincarcabile. Ai, de asemenea, costuri reduse de intretinere, deoarece motoarele electrice nu necesita aceleasi tipuri de rutine extinse de intretinere.

Fara emisii si fara zgomot

Poti respira mai usor stiind ca motoarele electrice ale stivuitoarelor nu emit emisii de combustibil in timpul utilizarii. Acest lucru face ca utilizarea lor in interior sa fie mai sigura pentru toata lumea din jur si te tine la curent cand vine vorba de standardele de emisii EPA. Datorita motoarelor implicate, vei obtine, de asemenea, o vizibilitate mai buna si vei putea auzi mai bine in jurul tau.

Avantaje pentru mediu, sanatate si siguranta

Stivuitoarele electrice au emisii zero si sunt prietenoase cu mediul. Spre deosebire de motoarele diesel, benzina si gaz propan lichid cu ardere interna, un stivuitor electric nu are evacuare. Nu exista monoxid de carbon daunator pentru ca operatorii sau lucratorii din apropiere sa respire gaze nocive. Stivuitoarele electrice sunt masini ideale pentru lucrari de interior. Fara fum daunator inseamna ca nu este necesara o ventilatie speciala si costisitoare pentru a elimina evacuarea sau incalzirea stivuitorului.

Intretinere usoara

Alegand un stivuitor electric vei descoperi ca acesta are mai putine piese mobile decat stivuitoarele traditionale. Motoarele electrice nu au piese alternative, cum ar fi pistoanele. Daca optezi pentru stivuitoare electrice, acesta au mai putine intervale de intretinere periodica si petrec mai mult timp in functionare productiva. Stivuitoarele electrice nu necesita unelte specializate scumpe sau un stoc de piese de schimb pentru intretinere. De asemenea, nu necesita zone speciale de depozitare a combustibilului pentru pastrarea in siguranta a combustibililor explozivi sau inflamabili precum benzina, propanul si motorina. Stivuitoarele electrice necesita doar un port de alimentare pentru a fi conectate si o zona mica pentru a gazdui o baterie de rezerva care se afla la incarcare.

Alte avantaje ale stivuitoarelor electrice

Dincolo de performanta de varf, costuri de operare scazute, fiabilitate, intretinere redusa, sanatate, siguranta si beneficii pentru mediu, un stivuitor electric mai are si urmatoarele avantaje:

 • Centru de greutate mai jos si stabilitate mai buna datorita bateriilor grele;
 • Vizibilitate mai buna in spate, deoarece evacuarea si rezervorul de combustibil dispar;
 • Durabilitate la intemperii;
 • Mai putine vibratii si un operator mai odihnit;
 • Capabil sa functioneze in zone cu trafic intens;
 • In siguranta in jurul produselor perisabile;
 • Costuri mai mici si ciclu de viata mai lung;

Un stivuitor electric este necesar pentru activitatile zilnice din interiorul afacerii. Acesta are multe avantaje fata de stivuitoarele traditionale. De asemenea, tehnologia se misca cu o viteza vertiginoasa. Astfel, alegerea unui stivuitor electric pentru orice companie nu mai este o decizie grea de luat. Fiecare model de stivuitor electric are propriile sale avantaje unice. Utilizarea stivuitorului potrivit pentru aplicatia tale este importanta atat pentru siguranta, cat si pentru productivitate. Stivuitoarele electrice se potrivesc perfect pentru depozitele si unitatile de productie care necesita utilizarea in principal in interior.

Anunt Diamant Euroinstal - Sever Bocu

Euroinstal Timisoara - instalatii sanitare, centrale termice
https://euro-instal.ro