Timisoara

Nokia Romania se alătură circuitului deschis pentru evenimentul Noaptea Muzeelor

Nokia Romania se alătură pentru al doilea an consecutiv circuitului deschis pentru evenimentul Noaptea Muzeelor.

Detalii stire

Categorie
Stiri eveniment
Modificat
acum 5 luni si 2 saptamani
Apartine de
Nokia
Vizualizari
728

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Vă invităm la expoziția “Ieri, Azi și Mâine în Telecomunicații” organizată în cadrul evenimentului Noaptea Muzeelor, pe 18 mai.

Expoziția organizată în Nokia Campus va găzdui în premieră pentru România o serie de exponate inedite precum primul telefon inventat de Alexander Graham Bell, o colecție impresionantă de telefoane fixe și mobile și mai ales primul tranzistor din istorie, o revoluție în electronică recunoscută printr-un premiu Nobel.
Nu vor lipsi echipamente de telecomunicații, demo 5G, roboți, ochelari inteligenți pentru realitate virtuală, istoria în imagini a celor mai importante invenții din industria telecom, aparate foto și video, tehnică de calcul, telescoape astronomice și alte surprize pentru toate vârstele.

Cu acest prilej lansăm provocarea de a realiza împreună cu vizitatorii cea mai mare expoziție de telefoane mobile Nokia în cadrul unui concurs cu premii surpriză.

Vă așteptăm în Timișoara, b-dul Republicii, nr. 21. Programul de vizitare este între orele 18:00 – 01:00 (ora anunţată pentru închidere reprezentând ora de intrare a ultimului vizitator).

Accesul este gratuit.