Timisoara

Noul GLE Coupe: Top pachete dotări de confort disponibile

Noul GLE Coupe: Top pachete dotări de confort disponibile

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 8 luni si 1 zi
Vizualizari
293

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Cele mai apreciate modele de autoturisme de la Mercedes atrag prin confort, eleganță și stabilitate. Să fii la volanul unui Mercedes GLE Coupe înseamnă o experiență de neuitat. Fiecare dealer auto încearcă să includă în oferta proprie câteva din cele mai îndrăgite modele Mercedes. Dacă te afli în Suceava, Deva, Sibiu, Arad sau Timișoara, dealerul Auto Schunn Romania este partener autorizat Mercedes-Benz și te așteaptă să îți alegi modelul care ți se potrivește.

Noul GLE Coupé oferă un interior cu 64 de culori ambientale, parfumuri unice și chiar programe de masaj, care îți transformă cu adevărat stilul de a te relaxa la volan.

Pachetul Energizing

Pachetul Energizing propuse pentru modelul GLE Coupe este menit să îți amplifice senzația de confort , prin stimularea smițurilor. Programele Energizing combină dotările premium cu tehnologia inovatoare, iar performanțele sunt menite să surprindă. Orice călătorie devine și mai plăcută, însoțită de o stare de bine, de prospețime și vitalitate. Informațiile audio de promovare a unei vieți sănătoase și exercițiile fizice propuse în pachet te ajută să amplifici relaxarea și să beneficiezi din plin de dotările noului GLE Coupe.

Pachetul Energizing Plus

Ai la dispoziție un pachet unic care îmbunătățește la maxim confortul prin dotări și echipamente de top. Tehnologia de ultimă generație este acum stimulată de inovațiile la nivel sensorial. GLE Coupe îți amplifică starea de relaxare la volan, te ajută să conduci eficient, chiar pe drumuri lungi sau în condiții meteo nefavorabile. Programele exclusive conțin detalii legate de confort, prin reglarea temperaturii, exerciții fizice disponibile în staționare, atunci când faci pauze de la condus. O sănătate mai bună, o stare de spirit pozitivă te ajută să conduci mult mai relaxat. Scaunele cu funcții de masaj, create după concept ergonomice, sunt menite să amplifice senzația de bine. Sistemul de climatizare este și el reglabil conform temperaturii ambientale.

Pachetul termic de climatizare pentru mai mult confort

Noul GLE Coupe transformă orice călătorie într-o stare de bine, o atmosferă comodă și plăcută, grație pachetului termic care controlează temperatura interioară, indiferent de anotimp. Chiar pe ger și vreme rece, căldura emanată de sistemul special de climatizare te ajută să te încălzești eficient. Scaunele încălzite sau ventilate se adaptează anotimpului. Chiar și cotierele care aparțin consolei central și ușile din față, panourile centrale beneficiază de încălzire. Te poți cufunda în scaune, trăind o senzație calmă de confort și căldură, care te face să șofezi mai relaxat chiar când e iarnă.

Pachetul parfumat Air Balance

Pachetul Air Balance te poartă într-un vis delicat, o experiență delicioasă senzorială. Gama de parfumuri destinate interiorului autovehiculul este special dedicată noului GLE Coupe. Fiecare aromă este aleasă din cele mai exclusiviste arome. Indiferent de gusturi, noul GLE cu pachet Air Balance are pentru tine un parfum deosebit. Bucură-te pe deplin de confort și savurează parfumurile unice de la Mercedes. Acest sistem de odorizare este eficient pentru ionizarea și purificarea aerului din interiorul autovehiculului.

Pachetul de confort acustic

Zgomotele deranjante în timpul călătoriei influențează negativ starea de spirit când ești la volan. De accea, Mercedes a gândit un pachet special de confort acustic pentru noul GLE Coupe. Izolarea fonică va reduce nivelul de zgomot care te poate perturba în timpul călătoriei. Indiferent de durata călătoriei, confortul acustic este deosebit de important. O atmosferă liniștită și plăcută va spori concentrarea la volan iar calmul înseamnă mai puțin stress. Geamurile izolate cu sticla securizată având folii reflectorizante pentru geamurile din lateral și parbriz asigură acest confort sonic deosebit.

Dacă îți dorești un autovehicul cu cele mai noi și modern dotări destinate confortului, pornește în călătorie cu noul GLE Coupe, pentru o aventură fără sfârșit, într-o atmosferă care te destinde și e relaxează.