Timisoara

Nu toate lucrurile se invata in scoala - Internshipuri platite in stainatate

Nu toate lucrurile se învață în școală - Internshipuri plătite în stăinătate

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 8 ani si 6 luni
Vizualizari
1429

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

AIESEC România invită studenții să descopere lucruri pe care nu le-au învățat în școală, prin participarea la un internship plătit în stăinătate. Sub sloganul ”Nu toate lucrurile se învață în școală!”, studenții din cele 14 orașe în care AIESEC este prezent - Arad, Braşov, Bucureşti, Cluj, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Piteşti, Sibiu, Suceava, Târgu Mureş şi Timişoara – vor avea ocazia să afle mai multe despre oportunitățile aduse pe piață, adresate exclusiv tinerilor și studenților și se vor putea înscrie pentru un astfel de program până în data de 4 august.
Programul Global Internships se adresează studenților aflați în an terminal sau proaspăt absolvenți, ce doresc să câștige experiență în domeniul studiat. Programul vizează în special persoanele specializate în domenii precum IT, Marketing, Management, Inginerie și Pedagogie, care au cel puțin o experiență de lucru anterioară, fie aceasta pe durată scurtă sau lungă. Durata minimă a unui astfel de stagiu de practică este de 3 luni, iar cea maximă de 18 luni, iar aplicanții au libertatea de a-și alege una dintre cele 124 destinații posibile.

Pornind de la mesajul central pe care AIESEC încearcă să îl transmită studenților în țară, se pot regăsi ilustrații ce conțin învățături ale oricărei persoane plecate în străinătate, prin programul de internship-uri plătite, în diverse cafenele sau restaurante locale din cele 14 orașe menționate anterior. Tinerii își pot face o fotografie lângă acele ilustrații, pe care dacă o postează pe facebook cu hashtag-ul #vreausaplec #AIESECRomania sunt considerați aplicanți ai acestui program.

Pentru mai multe detalii, persoanele interesate pot accesa pagina de facebook http://www.facebook.com/GlobalInternshipsByAIESECRomania.

Contact:
Andrada Mihaela Fălcoi
Vice-Preşedinte de Comunicare AIESEC România
Tel: +40.729.284.217
Email: falcoi.andrada@gmail.com