Timisoara

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro

Numai Fapte Bune cu Sfera Timsoarei

Detalii stire

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 1 deceniu si 6 luni
Vizualizari
1128

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Cadouri şi bucurii pentru sute de copii din zonele rurale

Prima ediţie “Numai Fapte Bune cu Sfera Timşoarei” este în plină desfăşurare, mulţi copii din zonele rurale primesc cadouri în această săptămâna şi sunt vizitiaţi de echipa Sfera Timisoarei.

În seara de 13 Decembrie a avut loc lansarea proiectului “Numai fapte bune” organizat de Asociatia Sfera Timişoarei la Sala multifuncţională a Consiliului Judeţean Timiş, care avea ca scop ajutarea a peste 230 de copii defavorizţi din zonele rurale ale judeţului Timiş. Seara s-a deschis cu târgul de Crăciun, unde peste 150 de participanţi au putut achiziţiona cadouri şi, implicit, au susţinut iniţiativa Sfera.

Spectacolul caritabil a debutat cu ansamblul coral “ Carmina Dacica” care a încântat publicul melodii de iarnă. A urmat o variaţie de balet din Don Quixote şi un duo de viori care au fost apreciate de public pe măsură. Christine Cizmaş şi Ovidiu Mihăiţă au acţionat în piesa “Stăteam întinşi pe pat…” , o poveste de amor cu final nefericit, moment în care publicul a savurat comicul specific celor de la Auăleu Teatru. Surpriza serii a fost recitalul Anastasiei Sandu, care a cântat cateva cover-uri spre deliciul publicului.

Deşi evenimentul s-a încheiat, faptele bune continuă.În această săptămână (16-23 decembrie) Asociaţia Sfera Timişoarei viziteazăcele trei locaţii, Gradiniţa cu P.P. Dudeştii Vechi, Casa de copii “Hansel si Gretel” din Buziaş şi Casa de copii din comuna Găvojdia.

“ În fiecare locaţie am petrecut jumătate de zi alături de copii. Le-am dăruit cadouri, am împodobit bradul de Crăciun, am cântat colinde, ne-am jucat şi am povestit cu ei. A fost un moment copleşitor, plin de emoţie care a adus bucuria si zâmbetul pe faţa tuturor copiilor. Ei au ramas cu o amintire frumoasă si sperăm să putem continua cu astfel de acţiuni deoarece e important ca ei să primească atenţie şi afecţiune, chiar şi pentru o zi” – coordonator proiect Mirela Olariu.

Sponsorii acţiunii “Numai Fapte Bune” sunt: Prompt, Termalum Spa, Clinica Vista, Bellisima Gold, Strandul UMT Timişoara, Staţiunea Buziaş, Hotel Phoenix, Servicii Medicale Tm, Gauss, Neuromed.

Parteneri: Root Design, Mihaela Motisan, Aualeu Teatru, Primaria Dudeştii Vechi, Primaria Gavojdia, Consiliul Judeţean Timiş.

Mai multe poze si detalii pe pagina de Facebook.
https://www.facebook.com/sferatimisoarei.asociatia/media_set?set=a.182625221936640.1073741864.100005674902639&type=1 şi
https://www.facebook.com/sferatimisoarei.asociatia/media_set?set=a.182505028615326.100005674902639&type=3

Gratuit O nouă aplicație ortodoxă gratuită: Lumea ortodoxiei

Aplicația conține: calendar ortodox 2019-2030, biserici / mănăstiri din România, biblia ortodoxă, bibliotecă ortodoxă (acatiste, tropare, viețile sfinților, proloage, predici, tâlcuiri, filocalia etc.)