Timisoara

Nunta de aur: ce simbolizează și ce cadouri oferim

Nunta de aur: ce simbolizează și ce cadouri oferim

Detalii stire

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 3 saptamani si 4 zile
Apartine de
DWF
Vizualizari
553

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Aniversarea nunții de aur marchează 50 de ani de căsătorie. O ocazie perfectă de a sărbători, nunta de aur este de asemenea un moment în care cuplul care a rezistat probei timpului își poate reînnoi jurămintele. Astfel, după ceremonia religioasă de la biserică, poți organiza o masă festivă în cinstea sărbătoriților. În continuare îți propunem câteva idei inspirate de cadouri cu care să îi surprinzi și îți prezentăm mai multe detalii despre simbolistica nunții de aur.

Ce simbolizează și cum se aniversează nunta de aur?


Nunta de aur este simbolul unei căsnicii solide și a vieții îndelungate împreună. De regulă, nunta de aur nu este sărbătorită cu foarte mult fast, însă apropiații cuplului pregătesc o masă specială în semn de felicitări. Din punct de vedere religios, acest eveniment presupune organizarea unei slujbe deosebite, de mulțumire. De asemenea, nu este nevoie nici de prezența multor ”nuntași”, nici de ținute pretențioase și nici de o petrece foarte costisitoare. Evenimentul poate fi celebrat într-o formă simplă, alături de persoanele apropiate celor doi soți.

Ce cadouri oferim la nunta de aur?

O ocazie atât de specială precum este aniversarea a 50 de ani de căsnicie necesită daruri pe măsură. Așadar, dacă urmează să iei parte la un astfel de eveniment, trebuie să le pregătești partenerilor un dar original și potrivit contextului. Poți alege decorațiuni pentru casă, precum sunt ceasurile de perete, tablourile sau poate, de ce nu, o vază elegantă. Evită să oferi electrocasnice sau electronice, dar și accesorii de veselă, mai ales dacă petrecerea va avea loc la restaurant și nu în locuința cuplului.

O altă idee de cadou pentru nunta de aur constă în crearea unui dar personalizat. O plachetă sau un trofeu din plexiglas, gravate cu un mesaj adecvat sunt opțiuni cât se poate de originale și de rafinate. Și dacă te întrebi cum le poți procura, află că poți comanda cadouri de nuntă de la ghizbi.ro.

Accesoriile personale, cum ar fi butonii de cămașă, acele de cravată sau ceasurile de mână sunt cadouri inspirate pentru soț, iar pentru doamne poți alege broșe, bijuterii, eșarfe sau genți. Desigur, în acest caz, nu uita să cumperi și un buchet de flori, pe care să îl oferi doamnei. Daruri simbolice, precum ramele foto, magneții de frigider și multe altele sunt potrivite mai ales dacă soții sunt membri ai familiei tale.

Ce cadouri sunt nepotrivite pentru nunta de aur?

Când vorbim despre nunta de aur, există și daruri pe care ar trebui să le eviți. Alături de electronice și electrocasnice pe care le-am menționat deja, evită să oferi bani celor doi parteneri. Este un gest lipsit de eleganță, care poate fi considerat chiar ofensator pentru mulți dintre seniori. De asemenea, indiferent de opțiunea pe care o alegi, dăruiește exclusiv obiecte noi, nefolosite.

Nunta de aur este un eveniment foarte important pentru orice cuplu. Dacă le ești alături sărbătoriților, nu uita să cumperi un cadou potrivit!

Sursă foto: pixabay.com/ro/photos/cuplu-senior-cuplu-in-pat-4723737/