Timisoara

NuStep The Comeback

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 3 ani si 2 luni
Apartine de
Escape Venue
Vizualizari
1298

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 23 noiembrie 201222:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Nu:Step este un concept de petrecere care aduce in prim plan o serie de tineri dj si producatori,locali si nationali, alaturi de dj consacrati ai scenei, noi sunete si subgenuri ale muzicii electronice. Lineup: We Are Creepz, Badea Punk, Muhaha b2b BT Breaks. Eveniment pe facebook.

Promovand sunetele alternative, party label-ul Nu:step doreste sa ofere ofere publicului o experienta unica in ceea ce priveste muzica electronica. Vineri, 23 noiembrie 2012, Setup Venue gazduieste o noua editie al acestui concept pus in slujba dansului de catre Setup Venue, Groovy Gravy si Future Garage & Bass Music Romania.

Duo-ul care uimeste de fiecare data cand urca la butoane este format din doi tineri DJ-i: Mihai Gradina aka Kid si Tiberiu Vasilescu – Pugsley . Ambii sunt din Timisoara si s-au refugiat în beat-urile soulfull , pline de groove din muzica house, techno si bassline-ul specific cluburilor din UK. La gig-uri sunt acompaniati de flo’, care pune efecte vizuale live. Sound-ul lor prezinta o latura fresh a ceea ce înseamna muzica electronica. WE ΔRE CREEPZ îmbina muzica electronica în diferite forme, cu elemente frecvent întâlnite în disco, funk, hip hop sau r’n’b. Rezultatul este un sound smooth si plin de energie. Pe lânga acest proiect aflat in derulare, Kid si Pugsley sunt angrenti într-un proiect de perspectiva, care a luat fiinta in 2011: Groovy Gravy Radio. Baietii se ocupa atât de partea tehnica , cât si de cea organizatorica, la Groovy Gravy. Fiecare dintre cei doi artisti au si un proiect solo, unde abordeaza stiluri muzicale diferite. Ne-am axat pe ideea ca muzica trebuie sa faca oamenii fericiti. Sound-ul pe care îl abordam în proiectul ‘We Are Creepz’ e ceea ce ne uneste pe noi doi d.p.d.v. muzical si nu numai. Suntem influentati oarecum de aceleasi spectre muzicale si ne-am gândit ca putem sa le expunem cu usurinta prin set-urile noastre (Pugsley). Si eu consider ca muzica, sub orice forma ar fi ea, trebuie sa transmita positive vibes. Cautam tot timpul sa ne largim orizonturile muzicale , de aceea set-urile noastre sunt extrem de variate (Kid).

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana asta, Luna asta