Timisoara

Nutrition Day

Detalii eveniment

Telefon
0773789958
Social links
Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 12 luni si 3 saptamani
Vizualizari
619

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 8 decembrie 201618:00-20:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Centrul de Asistență Socială și Cercetare a Interacțiunii Copil-Părinte (CASCICOP), în parteneriat cu Departamentul de Asistență Socială, din cadrul Universității de Vest din Timișoara, vă invită la conferința “Nutrition Day" care va reuni trei specialiști în nutriție: nutriționist-dietetician Maria Varga, medic nutriționist-dietetician Iren Alexoi și dr. biolog Lavinia Melania Bratu (consilier în nutriție).

Cei mai reprezentativi specialiști în nutriție, din Timișoara, își unesc eforturile într-un eveniment special, oferind cele mai complete și actuale informații despre importanța alimentației în viața noastră și a copiilor noștri. Evenimentul are și scop caritabil, participanții putând contribui cu donațiiconstând în rechizite, cărți, jucării de pluș etc, pentru copiii din familiile defavorizate din mediul rural.

Temele abordate în cadrul evenimentului vor fi:
"Alimentația sănătoasă de la diversificare până la 6 ani”, nutriționist-dietetician Maria Varga
”Energie și sănătate pentru mămici supereroi!”, medic nutriționist-dietetician Iren Alexoi
”De unde pornește educația nutrițională a copilului?”, dr. biolog Lavinia Melania Bratu (consilier în nutriție).

Dna Maria Varga este licentiata in nutritie si dietetica, absolventa a Facultatii de Nutritie si Dietetica din cadrul Universitatii de Medicina, este absolventa a cursurilor online ale Universitatii Cornell din New-York, a participat la numeroase cursuri de formare continua sustinute de profesori de la Universitatea Loma Linda din California, a participat la congrese si conferinte internationale, fiind membru activ al Asociatiei Romane de Nutritie si Dietetica.

Dna Iren Alexoi este medic, nutritionist-dietetician, prezentator TV al emisiunii sapatamanale Tableta de Sanatate pe TVR 3 si TVR Timisoara, fondator al Asociatiei Dr Iren Alexoi-Pentru Sanatate, initiator al programului Micii bucatari nutritionisti - Curs de alimentatie sanatoasa pentru copii si scolari.

Dna Lavinia Melania Bratu este dr. biolog, terapeut în medicină complementară și alternativă, consilier nutriție.

Participanții la conferință pot contribui cu donații care vor ajunge la copii din familii defavorizate din mediul rural.

Donația constă într-un cadou (cu grijă pregătit) care poate să conțină:
-Creioane de colorat
-Carioci
-Penar
-Caiete
-Acuarele + pensula
-O carte de colorat
-O carte de povești
-O jucărie de pluș
-Un joc (ex. puzzle)
-Un fular
-O căciulă
-Decorațiuni de Crăciun (globulețe, beteală)
-O pungă de cadou

Cadourile ar fi de preferat să fie nefolosite sau în stare foarte bună, iar dacă timpul vă permite puteți să pregătiți și o scrisoare pentru copilul la care va ajunge cadoul dvs.

În cazul în care nu reușiți să pregătiți cadoul puteți face o donație de 50 de lei.