Timisoara

Nutriționiștii dezvăluie cum să slăbești consumând vin

Nutriționiștii dezvăluie cum să slăbești consumând vin

Detalii

Categorie
Stil de viata
Modificat
acum 3 saptamani si 2 zile
Vizualizari
163

Voteaza & Distribuie

Prezentare

După sărbătorile de Crăciun care sunt pe cale să înceapă, o perioadă în care puțini rezistă dulciurilor și deserturilor tipice vremii, sunt mulți cei care încep „operațiunea de slăbire”, pentru a fi pregătiți pentru sosirea verii. Având în vedere acest scenariu, mulți oameni își pun întrebarea: ar trebui să nu mai consum băuturi alcoolice odată ce voi începe dieta? Și mai presus de toate, pot să beau vin dacă sunt la dietă?

Consumul moderat de vin este sănătos și nu prezintă niciun risc pentru organism atâta timp cât persoana este sănătoasă și consumă într-un mod cumpătat, prin urmare un pahar de vin pe zi, de exemplu, abia contribuie cu aproximativ 100 de calorii

100 de calorii sunt multe? Citește mai departe și vei fi surprins!

După cum a confirmat prin diverse declarații celebra nutriționistă Tanya Zuckerbrot, este posibil să te bucuri de un pahar (sau două) pe zi și să nu te îngrași un gram. Expertul pune doar două condiții: moderația și ca băutura alcoolică să fie vin. Contrar a ceea ce cred cei mai mulți, vinul nu este deloc dușmanul dietelor: secretul constă în cantitate. Dacă bei câteva pahare cu prietenii, în intimitatea casei tale sau la o întâlnire, nu vei avea nicio problemă cu îngrășarea și, de asemenea, îți va îmbunătăți sănătatea. Zuckerbrot afirmă că un pahar de vin are mai puține calorii decât o banană: mai puțin de 100 de calorii, cifră care „va trece neobservată de corpul tău”.

În ceea ce privește tipul de vin, culoarea acestuia este indiferentă

Deși vinul alb și cel roze au mai puține calorii, diferența este de doar 10 Kcal. între un tip și altul. Cele pe care ar trebui să le eviți cu orice preț sunt vinurile dulci, demidulci, demiseci, deoarece conțin zahăr. Este indicat să alegi vinuri seci, al căror conținut de zahăr este mai mic de 5 gr. pe litru, iar în cazul vinurilor spumante Extra Brut, care au mai puțin de 6 gr. pe litru, sau Brut Nature cu mai puțin de 3 grame/litru. De reținut că zahărul din vin nu este adăugat, ci natural, din fructe.

Alcoolul nu te îngrașă

Că alcoolul nu te îngrașă nu este nimic nou. Alcoolul are multe calorii, dar alcoolul nu este absorbit de organism, pentru că nu este un nutrient, adică sunt calorii goale. Caloriile goale sunt cele care nu au nutrienți (carbohidrați, grăsimi sau proteine) și de aceea, în cazul vinului, întrucât nu conține grăsimi și aproape deloc carbohidrați și proteine, nu te îngrașă.

Vinul, băut singur, nu îngrașă


Într-adevăr, mâncărurile pline de calorii sunt cele care, amestecate cu paharul de vin, provoacă acumularea de grăsime, dar nu și vinul însuși. Din acest motiv, majoritatea nutriționiștilor sfătuiesc consumul de vin între mese. Cel mai bine este să bei vin între mese sau după masă. Știi deja că vinul nu îngrașă, atâta timp cât se consumă între mese, după masă sau de unul singur. Dar de unde îl poți achiziționa la un preț avantajos? Te ajutăm noi: pe site-ul de băuturi alcoolice Alcool Discount!

Pe Alcool Discount este sezonul reducerilor, așa că îți poți cumpăra vinul favorit la reducere. Este întotdeauna o idee bună să ai câteva sticle de vin în dulap pentru orice ocazie specială care se ivește. În plus, dacă poți cumpăra vin la o reducere consistentă, este mai inteligent să îți faci stoc!

Alcool Discount a redus costul vinurilor pentru Black Friday, iar ofertele includ toate tipurile de vin: alb, roșu, roze, vin spumant, vin Porto. Nu uita: consumându-l moderat, nu te va îngrășa, deci te vei putea bucura de vin și mai ales de reducerile substanțiale! Indiferent de ce preferințe ai, pe Alcool Discount vei găsi o gamă largă și extrem de variată de vinuri atât naționale și internaționale, unele chiar premiate, care satisfac cerințele consumatorilor.

Reduceri de până la 80% la sute de vinuri de pe Alcool Discount!

Toamna aceasta, Alcool Discount s-a gândit la o serie de oferte de neratat, concepute pentru a mulțumi pe toată lumea: nimeni nu va putea rămâne cu mâinile goale în timpul celui mai nebun eveniment Black Friday. Așadar, sute de vinuri așteaptă să fie comandate la preț redus! Comandă-ți și tu favoritul și bucură-te de beneficiile vinului!

Sursa foto: cuneo24.it