Timisoara

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

O companie din industria carnii ofera si produse de post! Ciuburciu (Vascar): "Clientii, pe primul loc"

Detalii articol

Categorie
Articole mancare si bautura
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
1113

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Saptamana aceasta, crestin-ortodocsii din intreaga lume, inclusiv romanii, au intrat in Postul Pastelui, cel mai lung si unul dintre cele mai dificile de pe parcursul intregului an. Numit si Postul Mare, atat datorita duratei sale, cat si tinand cont ca precede cea mai importanta sarbatoare a crestinatatii, el tine 40 de zile, la care se adauga saptamana Patimilor. Aceasta este o perioada de cumpatare si grija spirituala sporita, care se manifesta prin renuntarea la alimentele de provenienta animala, dar si prin rugaciuni si fapte bune.

Intrucat ultimele doua aspecte enumerate mai sus tin mai degraba de natura fiecarui om in parte, cea mai mare grija a acestora ramane procurarea de alimente de post, care sa aiba, pe cat posibil, o calitate si o valoare nutritiva similara celor de dulce.

Intrucat increderea in anumite brand-uri se castiga greu si se poate pierde rapid, este datoria respectivelor companii, indiferent de natura activitatii lor, sa ia in calcul preferintele si necesitatile tuturor clientilor.

Ciuburciu (Vascar): "Facem eforturi pentru a oferi clientilor mese gustoase si experiente unice"

Este si cazul Vascar, una dintre cele mai mari companii din industria carnii din Romania, care ofera, insa, si alternative de post, pe care le vom enumera mai jos.

"La Vascar, clientii sunt pe primul loc. Ne gandim la ei in fiecare moment si, de aceea, facem eforturi pentru a le oferi experiente unice si mese gustoase. Le respectam exigentele si alegerile, inclusiv aceea de a tine post, si ne propunem zilnic sa ne ridicam la nivelul pe care acestia si-l doresc, sa fim mai buni in tot ceea ce facem. Responsabilitatea fata de consumator ne indeamna sa investim in calitate, sa inovam continuu si sa respectam cele mai inalte standarde de siguranta", explica Vlad Ciuburciu (Vascar), Directorul General al companiei cu sediul in Vaslui.

Ce produse de post se regasesc in oferta Vascar?

Asa cum spuneam, Vascar este o companie producatoare de mezeluri, specialitati din carne, conserve, semipreparate si carne fresh, produse pe care le comercializeaza atat la nivel regional (in magazinele proprii din Vaslui si celelalte judete din Moldova), cat si national (in magazine specializate, supermarket-uri, hypermarket-uri) si pe plan extern (in raioanele cu produse traditionale ale marilor magazine din tari cu comunitati importante de romani).

Totusi, pentru ca, asa cum spunea Directorul General Vlad Ciuburciu, Vascar respecta clientii si alegerile acestora, in portofoliul celor doua brand-uri ale companiei, Vascar si Moldova in Bucate, se regasesc si produse de post. Iata care sunt acestea:

- brandul Vascar: pasta vegetala cu ardei (termen de valabilitate - 30 de zile, modalitate de ambalare - baton);

- brandul Moldova in Bucate: fasole batuta din belsug cu sos de ceapa (termen de valabilitate - 36 de luni, modalitate de ambalare - EO 230 de grame), ghiveci de legume (un amestec de legume intr-un sos delicios, o mancare traditionala moldoveneasca; termen de valabilitate - 36 de luni, modalitate de ambalare - EO 300 de grame), iahnie de fasole din belsug (termen de valabilitate - 36 de luni, modalitate de ambalare - EO 300 de grame).

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro