Timisoara

O librărie online modernă!

O librărie online modernă!

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 5 luni si 2 saptamani
Apartine de
Edcora
Vizualizari
361

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Dacă sunteți pasionați de lumea cărților și de cumpărăturile online, atunci va trebui să răsfoiți în liniște oferta librăriei online LibrariaUniversitaria.ro.

Aici o să descoperiți o colecție impresionantă de cărți care provin din toate categoriile posibile. Însă, elementul de noutate este următorul: în timp ce răsfoiți noile apariții, puteți cumpăra și un ceai aromat de foarte bună calitate, jucării, muzică, filme sau alte tipuri de cadouri, precum și produse de papetărie.

Recomandările noastre
Nu este deloc o idee rea, trebuie să recunoaștem, că atunci când cumpărăm o carte interesantă să achiziționăm și un ceai aromat pe care să îl savurăm în timpul lecturilor noastre.

Este vorba despre celebrul ceai Basilur, ceai Bouquest Assorted, ceai Love Story, ceai English Afternoon, ceai Music Concert Christmas, Garden of Stones, ceai Tipson Early Gray, etc.

Sunt aproximativ 220 de tipuri de ceaiuri diferite comercializate de aceasta librărie online. Va fi destul de greu să alegeți, însă merită să încercați pentru că prețurile nu sunt deloc mari. Este una din cele mai plăcute surprize pe care le vor avea persoanele care ajung să răsfoiască oferta acestei frumoase librarii online.

Muzică și Filme
De asemenea, Librăria online Universitaria.ro este locul de und puteți achiziționa foarte multe CD-uri cu muzică veche românească precum și CD-uri cu muzică populară celebră. Este o colecție bogată de muzică ce cuprinde peste 200 de CD-uri pentru toate categoriile de persoane. Mirabela Dauer, Corina Chiriac, Maria Ciobanu, Irina Loghin, Ion Dolănescu, Benone Sinulescu, Silvia Dumitrescu, Marius Țeicu, Oana Sârbu sunt exemplele care vă pot determina să aruncați o privire chiar acum asupra acestei frumoase colecții de CD-uri cu muzică celebră românească.

Cărți și enciclopedii
Persoanele care lucrează în domeniul medical pot cumpăra foarte multe cărți medicale de actualitate, de aici. Este vorba despre ghiduri terapeutice foarte valoroase, atlase de anatomie, manuale pentru asistente medicale, cărți de microbiologie, etc. Este vorba despre mai mult de 400 de titluri de cărți medicale pe care le găsiți acum într-un singur loc. Va recomandăm mai ales ghidurile actuale de practică medicală, dacă sunteți student sau la început de drum în această meserie complicată.

Prețurile nu sunt deloc mari!

Algoritmi de practică pentru medicul de familie este un valoros ghid de urgențe pediatrice publicat de Editura Almatea în anul 2019. Este foarte util pentru medicii de familie și pentru asistentele medicale care lucrează în prezent în cabinete medicale. Poate fi folositor și persoanelor care lucrează în camerele de gardă din spitale, însă.

Cartea este semnată de către Prof. Dr. Coriolan Ulmeanu și costă doar 75 de lei.

Dicționarele sunt interesante. Este vorba despre 84 de tipuri de dicționare diverse. Nu va fi nevoie să pierdeți mult timp în fața calculatorului pentru a găsi exact dicționarul care vă interesează: Dicționar de personaje literare din proză și dramaturgie, DEX, Dicționar de sinonime, Dicționar explicativ ilustrat școlar, Mic dicționar enciclopedic al capodoperelor literaturii universale, Dicționar de arhaisme sunt doar câteva exemple de titluri interesante care vă pot folosi într-un anumit moment din cariera dumneavoastră.

Toate categoriile de cărți conțin titluri interesante și de actualitate.