Timisoara

O piele catifelată, după epilat!

O piele catifelată, după epilat!

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 5 luni si 3 saptamani
Apartine de
Perspektive Vision
Vizualizari
594

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Poate cea mai utilizată procedură de înfrumusețare, care nu lipsește din ritualul de îngrijire al oricărei femei este îndepărtarea părului nedorit de pe anumite porțiuni ale corpului. Cu toate ne dorim ca după epilat pielea noastră să rămână fină și catifelată, dar din păcate nu toate reușim să ne vedem dorința este împlinită. Și nu, nu este vorba că metodele folosite pentru eliminarea părului în exces nu ar fi eficiente, ci pentru că, din varii motive, nu respectăm anumite reguli. Dacă te recunoști în afirmațiile anterioare, atunci cu siguranță aceste rânduri sunt pentru tine, pentru că acum poți să afli cum să ai o piele fină și catifelată după epilat, fără iritații, zone roșii și alte neplăceri.

Exfoliere înainte de epilare

De regulă, majoritatea femeilor preferă să scape de părul nedorit folosindu-se de ceara epilat. Deși dureroasă, este o metodă foarte eficientă, ieftină și cu un efect mai îndelungat. Cu toate acestea, dacă vrei o mare eficiență, dar și să previi firele de păr crescute pe sub piele, înainte de trece la acțiune, nu uita niciodată că este nevoie și de o exfoliere. Poți utiliza anumite produse din comerț, sau poți încerca și variantele naturale, cum ar fi zahăr, sare, zaț de cafea, mălai, sau chiar piatra ponce.

Folosește produse de calitate


În kit-ul tău de epilat trebuie să ai tot ce este nevoie pentru o ședință de epilat, inclusiv incalzitoare ceara. Ai grijă ca toate produsele și instrumentele folosite să fie unele de bună calitate, pentru că acestea sunt astfel concepute încât să fie nu doar ușor de utilizat, dar și să implice o eficiență ridicată.

O piele bine hidratată este o piele frumoasă

Atunci când îți dorești o piele frumoasă și catifelată trebuie să ai grijă să fie una bine hidratată. Așadar, nu uita că este nevoie să folosești zilnic o loțiune naturală intens hidratantă, care mai are și avantajul că îți calmează iritațiile de după epilare, îndepărtează urmele de ceară și previn creșterea firelor de păr crescute pe sub piele. Cele pe bază de aloe vera și mentol sunt de preferat, inclusiv când vine vorba despre o piele sensibilă.

Fără piscină sau plajă în primele 48 de ore după epilat


Chiar dacă ești nerăbdătoare să ajungi la plajă sau la piscină, pentru a obține un bronz frumos, după ședința de epilat trebuie să aștepți 48 de ore. Pielea ta este încă una sensibilă acum, mult mai predispusă la infecții, așa că o bălăceală în apă nu face decât să ți-o irite și să te confrunți cu multe neplăceri cutanate.

Pot merge la sală după epilat?

În principiu, nu există nicio contraindicație în acest sens, dar poate că ar fi bine ca în acea zi, dar și următoarea, să nu faci exerciții prea dificile, deoarece riști să transpiri, și astfel să iriți mult zonele de pe care tocmai ce ai îndepărtat părul nedorit. Sau, și mai bine, înainte de merge la sală, aplică un gel natural, pe bază de aloe vera, în locurile unde te-ai epilat, și neplăcerile vor fi ținute la distanță.

Poartă haine lejere, de preferat din fibre naturale

Hainele prea strâmte, confecționate și din material sintetice, nu sunt unele de preferat atunci când vrei să ai o piele fină, frumoasă și catifelată. În acest fel nu faci decât să pui presiune asupra pielii, care nu mai poate să respire așa cum trebuie. Din acest motiv apar și iritațiile, iar firele de păr crescute pe sub piele nu ar trebui să te mire. Cel mai bine este să optezi pentru îmbrăcăminte lejeră, confecționată din bumbac, și pielea ta îți va fi recunoscătoare.