Timisoara

O semnătură digitală, soluția pentru eliminarea birocrației

O semnătură digitală, soluția pentru eliminarea birocrației

Detalii

Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 5 luni si 3 saptamani
Vizualizari
908

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Cu o semnătură digitală, ai posibilitatea să elimini birocrația semnării diverselor documente. Cu o o astfel de aplicație integrată într-un soft resurse umane, semnezi fluxuri de documente printr-un proces etapizat care necesită foarte puțin timp. Prin tehnologizarea integrală a operațiunilor ce implică semnarea actelor, elimini deplasarea fizică a angajaților la sediul companiei în contextul pandemiei. Cu o semnătură digitală integrată într-un soft resurse umane, efectuezi întreaga operațiune simplu și rapid.

Un volum mare de documente care trebuie semnat fizic necesită un timp îndelungat, procedura fiind repetitivă și obositoare. Prin mutarea acestei sarcini în mediul electronic, reduci semnificativ costurile care implică semnarea unui document de mai multe persoane și timpul în care se întâmplă acest lucru. Cu ajutorul unui soft resurse umane, beneficiezi de ultimele noutăți din domeniul tehnologic.

O semnătură digitală permite semnarea documentelor într-un flux etapizat, iar prin această metodă, întreaga procedură se eficientizează. Adeverințe, cereri, contracte de muncă sau alte acte pot fi semnate electronic prin urmarea unor pași simpli. Un soft resurse umane ce are în componență funcționalitatea de semnătură digitală duce la nivelul următor procedurile interne, dar și comunicarea cu terțe părți. Securitatea documentelor este deplină, semnăturile digitale sunt recunoscute și de instituțiile statului, astfel eliminându-se birocrația.

Un soft resurse umane cu o componentă de semnătură digitală, soluția de care aveai nevoie

Când facem referire la o semnătură digitală, ea poate fi disponibilă în două variante, simplă sau certificată, în funcție de nevoile individuale. Printr-un soft resurse umane, semnarea poate fi aplicată pe mai multe documente deodată sau individual. Totul poate fi făcut din confortul casei tale, fără a fi nevoie de curieri sau alți intermediari pentru transportul actelor. Modificările se pot face rapid, iar trimiterea ulterioară a documentului între părți se efectuează prin câteva clickuri.

Autoritatea de certificare pentru semnătura digitală poate fi aleasă de companie, fiind specificată pe documentele semnate. În acest fel, riscul de falsificare al actelor este redus. Aplicația din cadrul softului permite încărcarea unui document care poate fi semnat prin atașarea lui pe un flux de aprobare. Sarcinile administrative devin mult mai ușor de îndeplinit prin folosirea unui soft resurse umane cu modulele potrivite pentru tine.

True HR, varianta pentru digitalizarea companiei tale

True HR, un soft resurse umane dezvoltat de UCMS by AROBS este de 19 ani pe piața din România. În cadrul acesteia sunt disponibile 19 module diferite care acoperă majoritatea nevoilor companiilor când vine vorba de digitalizarea procedurilor din domeniul resurselor umane, precum semnarea cu o semnătură digitală. Dacă dorești să afli mai multe despre soluțiile create de specialiștii UCMS by AROBS, îi poți contacta pe email la office@ucms.ro sau la numărul de telefon 0720 534 424.