Timisoara

O vizita a site-ului companiei Premierrentacar.ro este necesara atunci cand vrei sa inchiriezi o masina

O vizita a site-ului companiei Premierrentacar.ro este necesara atunci cand vrei sa inchiriezi o masina

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Apartine de
Perspektive Vision
Vizualizari
225

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Multe site-uri sunt atat de bine realizate, incat vizitatorii se desprind cu greu de ele. Exista mai multe categorii de site-uri conform clasificarii de mai jos:
- site-urile unor ziare online, menite sa ofere informatii. Oamenii care vor sa fie informati intra zilnic pe ele si le citesc in timp ce isi beau cafeaua.
- site-uri institutionale. Oamenii au nevoie sa se programeze pentru schimbarea permisului de conducere, sa afle programul de functionare al primariei si zilele de audienta pe care primarul le dedica oamenilor care l-au ales.
- site-ul unor comercianti online. Magazinele online au luat amploare in perioada pandemiei, cand iesirea din casa se evita si oamenii preferau sa primeasca produsele la domiciliu, iar curierii purtau masti de protectie si manusi.
- o vizita a site-ului companiei Premierrentacar.ro pe care se pot vedea masini de lux la care are acces toti oamenii care le inchiriaza. Oferim masini puternice si mari, de teren si adevarate bijuterii care stralucesc cand merg pe autostrada, dar si microbuze in care incap noua persoane si un volum mare de bagaje. Unele sunt albe, altele maronii, aurii, rosii si negre, masini care stralucesc de curate si noi ce sunt.

Premierrentacar ofera solicitantilor doua categorii de servicii:
1. Inchiriere masini fara sofer
Autoturismul ales poate fi ridicat de la sediul companiei, din Otopeni sau poate fi livrat la adresa specificata de client, cu conditia sa fie in Bucuresti. Cand timpul nu permite deplasarea la Otopeni, persoana care o inchiriat masina solicita livrarea intr-un anumit punct al orasului, achitand in schimb 10 euro. Masinile se pot inchiria si pentru o luna, dar si pentru 1-4 zile, in functie de timpul in care solicitantul are nevoie de ele.
2. Inchiriere masina cu sofer

Toti soferii avand experienta si fiind profesionisti responsabili. Ei nu au fost implicati in accidente, sunt politicosi si se pliaza pe dorintele clientilor lor.
Multi romani solicita acest serviciu complet din ce in ce mai des, motivatiile pentru alegerea inchirierii masinii cu sofer fiind:
- retinerea permisului de conducere al persoanei care a inchiriat masina si necesitatea rezolvarii unei urgente; este posibil ca tocmai in perioada aceea fiica sau baiatul sa aiba nunta undeva, departe de Bucuresti si calatoria trebuie sa se faca.
- nici o persoana din grupul care are nevoie urgenta de o masina dus-intors nu are permis si nu se doreste sa se apeleze la cineva din familie ca persoana respectiva sa se simta deranjata.

Exemplele pot continua, dar important este ca oricine are nevoie de o masina timp de cateva zile sau timp de o luna, o poate inchiria de pe site. Rezervarile se fac din timp, fiindca este posibil ca aceeasi masina sa fie dorita de mai multi clienti in aceeasi perioada si atunci cel care este prevazator nu o rateaza.

Intreaga flota a companiei este moderna si contine piese de mare finete, problema se pune cand o familie doreste microbuzul de noua locuri si cele doua sunt deja rezervate, atunci nu exista alternativa. Inchirierea poate servi si ca test driver personelor care doresc sa isi cumpere o anumita marca de masina sau sa schimbe masina pe care o detin cu alta. Se poate inchiria masina visata si testata la drum, iar in functie de rezultate se pot lua deciziile corecte.

Flota companiei Premierrentacar este alcatuita din peste 30 de masini moderne, unele de teren, altele foarte elegante si din doua microbuze. In dreptul fiecarei masini este afisat transant pretul inchirierii pentru o zi, dar trebuie subliniat ca o masina se inchiriaza pentru mai mult de o zi. Nu exista limita de kilometri si nici o limita superioara a perioadei de inchiriere. Cea mai ieftina masina este Dacia Logan care costa 18 euro pe zi, iar cea mai scumpa BMW X6 care costa 120 de euro pe zi. Exista oameni care vor sa faca impresie sau sa le dea emotii mari cunoscutilor, asa ca vor prefera sa apara la volanul unor masini ultraluxoase. Testarea unei masini la drum lung va fi complexa, fiindca persoana care o conduce isi da seama de: rezistenta masinii, puterea ei, conditiile pe care le ofera si ce consum are la suta de kilometri.

Pe site-ul companiei care inchiriaza masini se pot vedea autoturismele elegante care asteapta sa duca oamenii unde doresc in cele mai confortabile conditii. Cei care au masini fara aer conditionat nu au cum sa aleaga sa mearga cu ele in Maramures, in Delta, in Apuseni, Bucovina sau Banat, fiindca s-ar putea imbolnavi in timpul calatoriei.

Rezervarea masinii se face telefonic (se acorda o reducere in cazul acesta), direct de pe site, prin intermediul formularului sau scriind un mail. Numai cine doreste face un drum la sediul companiei din Otopeni si vizualizeaza masinile, dar isi va da seama ca pozele nu sunt editate, ci masinile arata exact cum sunt prezentate pe site.

Lumea apreciaza site-ul care ii asigura mobilitatea in situatii de maxima urgenta, oferind spre inchiriere o masina de sapte stele.