Timisoara

O faptă bună la inceput de toamna

Detalii stire

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 6 ani si 4 zile
Vizualizari
608

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Săptămâna trecută, membri asociaţiei de voluntariat Rotaract Club Timişoara Ripensis au decis să marcheze venirea toamnei într-un mod “sănătos” făcând încă o fapta bună.
Aceştia au făcut o vizită copiilor internaţi în cadrul Spitalului Louis Ţurcanu din Timişoara, vizită în cadrul căreia au oferit cadouri constând în fructe pentru fiecare copil.
Actul caritabil s-a petrecut în jurul Halloween-ului, un eveniment al cadourilor prin care copiii trăiesc plăcerea de a se costuma şi de a primi dulciuri, în schimb sute dintre aceştia petrec în fiecare an momente preţioase copilăriei lor pe patul de spital ori sub supravegherea doctorilor. Astfel, în încercarea de a atrage atenţia asupra acestui fapt, dar şi pentru a trezi un zâmbet pe buzele copiilor, Rotaract Club Timişoara Ripensis a pregătit pentru fiecare un pachet sănătos cu banane, mere şi portocale, livrate împreună de către voluntarii costumaţi.
Prin acest gest simbolic, se doreşte ca acţiunea să reprezinte o conştientizare asupra numărului mare de familii şi copii care îşi petrec sărbătorile în spitale, precum necesitatea unui stil de viaţă sănătos printr-o alimentaţie corectă. Pentru fiecare copil, vizita neaşteptată a fost o evadare din cotidianul lor, un moment de entuziasm şi bucurie dedicat doar pentru ei.