Timisoara

O initiativa timisoreana in premiera nationala - Ziua Demnitatii Medicale

Drama la Clinica „Bega”: o femeie a murit in sala de nasteri

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 8 ani si 8 luni
Vizualizari
862

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

La implinirea unui deceniu de activitate a Serviciului de Ambulanta neuromed, invitam presa timisoreana si nationala sa fim impreuna, cu prilejul unui evenimentcultural de exceptie si al lansarii unei initiative timisorene in premiera nationala.
Concertul extraordinar al Bigg Dimm A’Band, gazduit de Filarmonica Banatul, va avealoc duminica, 3 noiembrie 2013, de la ora 18:00, in prezentarea lui Robert Serban, ocazie cu care va fi lansat, in premiera, proiectul Ziua Demnitatii Medicale.
O zi care va avea ca scop nu doar sarbatorirea tuturor celor implicati in actul medical, ci si prilejul de a promova egalitatea de sanse a tuturor pacientilor in fata actului medical performant, constientizarea opiniei publice cu privire la oferta de servicii in sanatate, dezvoltarea competentelor profesionale si, nu in ultimul rand, a solidaritatii umane.
Cu alte cuvinte, aceasta zi se vrea o zi a Medicului si a Pacientului deopotriva.
O zi a demnitatii si respectului reciproc. Proiectul este gandit pe termen lung si, cu ocazia concertului nostru, o sa depanam o poveste. O poveste despre dureri, sperante si viata, in care veti afla in ce fel, pacienti, medici si jurnalisti vor deveni personaje reale ale unei carti unice in Romania. O carte despre oameni care au daruit viata altor oameni, o carte despre zambete renascute. Toate acestea printre alte surprize cu care va asteptam...

Cu cele mai bune ganduri,
Dr. Lucian Florea
Director General Neuromed