Timisoara

O noua stea pe Aleea Muzicienilor - Johannes Brahms

O noua stea pe Aleea Muzicienilor - Johannes Brahms

Detalii

Categorie
Manifestari culturale
Modificat
acum 8 ani si 11 luni
Vizualizari
977

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 15 octombrie 201320:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Asociatia Pro Philharmonia are deosebita bucurie de a anunta ca placile de pe Aleea Muzicienilor vor avea si un sistem de iluminare, donat de Elba SA.
Inaugurarea sistemului de iluminat si dezvelirea noii stele pe Aleea Muzicienilor, dedicata compozitorului Johannes Brahms, va avea loc va avea loc Marti, 15 octombrie 2013, orele 20.00, in fata Filarmonicii Banatul, in pauza recitalului “Va place… Brahms?” sustinut de violoncelistul Razvan Suma, in prezenta membrilor Asociatiei Pro Philharmonia, a oficialitatilor si a publicului prezent la concert. Placa este donata timisorenilor de catre presedintele in exercitiu al Asociatiei Pro Philharmonia, domnul George Cocian.
Proiectul Aleea Muzicienilor a fost demarat in anul 2010 cu scopul de a omagia mari personalitati ale muzicii clasice care au trecut prin orasul de pe Bega, si au semnat in Cartea de Onoare a Filarmonicii. Pe promenada din fata Salii Capitol sunt montante deja placi dedicate lui George Enescu, Bela Bartok, Franz Liszt si Johann Strauss.