Timisoara

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

Oaspeți în vizită? 5 metode pentru a-i face să se simtă confortabil

Oaspeți în vizită? 5 metode pentru a-i face să se simtă confortabil

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 11 luni si 1 saptamana
Apartine de
DWF
Vizualizari
375

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Dacă urmează să ii primești pe cei dragi în vizită, urmând ca aceștia să locuiască la tine pentru o perioadă mai mică sau mai mare de timp, fă-le șederea cât mai plăcută posibil! Noi îți oferim sfaturi simplu de urmat, în privința amenajării zonelor rezidențiale din casă, astfel încât musafirii să se poată simți ca la ei acasă. Iată sugestiile noastre de astăzi:

1. Asigură-le un spațiu confortabil pentru a dormi

Dacă ții la confortul lor, pe întreaga durată a cazării părinților, socrilor sau prietenilor dragi în casa ta, asigură-le cele mai bune condiții de dormit. Asta înseamnă că cea mai bună cameră din locuință trebuie să le revină lor, cât timp oaspeții sunt în vizită. În cazul în care salteaua de pe patul din dormitor are probleme, sau canapeaua extensibilă este veche și nu la fel de confortabilă ca în urmă cu un deceniu, poate că iminența acestei primiri reprezintă un motiv numai bun pentru o serie de cumpărături inspirate! Vezi oferta de canapele confortabile de la Vivre, precum și alte produse simplu de integrat în decorul casei tale, pe care să le comanzi online rapid, astfel încât cei care îți trec pragul să se bucure de zilele petrecute în vizită.

2. Elimină din decor elementele inutile

După instalarea musafirilor, același spațiu trebuie să ofere confort și utilitate unui număr mai mare de rezidenți. Prezența unor elemente de mobilier, sau a unor produse voluminoase (așa cum poate fi o bicicletă medicinală) poate fi inoportună, în tot acest interval de timp. Așadar, asigură-te că în perimetrul locuinței rămân doar elemente importante. Atunci când vei face curățenie, înainte de venirea oaspeților, fă o listă cu lucrurile ce ar putea să lipsească pentru o perioadă din casă. Le poți muta în boxă, în podul casei, sau într-o anexă pe care familia o utilizează de obicei pentru depozitarea anumitor obiecte.

3. Înlocuiește unele produse din baie cu altele noi

Baia este un spațiu pe care îl asociem cu ușurință ideii de “igienă intimă”. De aceea, curățenia din acest loc trebuie să reprezinte o prioritate pentru tine, atunci când începi să igienizezi, înainte de venirea musafirilor. În afară de curățarea plăcilor ceramice și a elementelor sanitare de la chiuvetă, cadă sau duș, este important să acorzi o grijă deosebită modului în care se prezintă unele elemente din acest perimetru: perdeaua de baie, covorașul de la cadă, colacul de WC etc. Dacă sunt vechi sau degradate, ori daca prezintă anumite semne de uzură ce pot fi confundate ușor cu pelicule de murdărie, îți recomandăm să le înlocuiești cu altele noi. Nu doar că sunt mai curate, însă vin și cu un element estetic de neignorat în baie.

4. Împrospătează aerul din întreaga locuință

Mai pot oferi prospețime spațiului casei tale, nu doar prin produse și obiecte de mobilier cu un aer modern, ci și prin mirosul prezent în acest loc. Pentru a schimba aerul din casă, poți face următoarele lucruri:

  • Spală covoarele și perdelele la o curățătorie ce oferă astfel de servicii profesionale
  • Utilizează solutii de curățare a lemnului, gemurilor și podelelor cu un miros plăcut
  • Comandă online odorizante cu un parfum delicat, pe care să le amplasezi prin casă

5. Curățenie generală în întreaga locuință

În cele din urmă, după ce toate aspectele de mai sus au fost bifate, tot ce trebuie să mai faci este să demarezi curățenia generală, astfel încât casa ta să poată străluci, atunci când musafirii îți vor trece pragul. Îți dorești ca aceștia să se simtă bine pe întreaga perioadă a șederii loc în spațiul casei tale, or o impresie mai puțin plăcută, vizavi de murdăria sau dezordinea cu care intră în contact încă de intrarea lor pe ușă, le poate strica întreaga experiență.

Cele 5 sfaturi de mai sus trebuie puse în practică, ori de câte ori cei dragi sunt în vizită pe la tine. Tu ce alte pregătiri consideri că mai sunt la fel de importante precum cele de mai sus?

Sursa foto: shutterstock_627722738.jpg

Anunt Diamant Euroinstal - Bulevardul Liviu Rebreanu

Euroinstal Timisoara - Bulevardul Liviu Rebreanu
https://euro-instal.ro