Timisoara

Obiceiuri post-pandemie

Obiceiuri post-pandemie

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 9 luni si 3 saptamani
Vizualizari
471

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Situația actuală ne-a determinat pe tot mai mulți dintre noi să ne schimbăm în timp obiceiurile - fie că este vorba de transformările survenite în garderobă sau de faptul că foarte mulți dintre noi am început să ne reorganizăm locuința pentru a o transforma într-un spațiu cât mai plăcut și armonios. Situația actuală ne-a determinat pe tot mai mulți dintre noi să ne schimbăm în timp obiceiurile - fie că este vorba de transformările survenite în garderobă sau de faptul că foarte mulți dintre noi am început să ne reorganizăm locuința pentru a o transforma într-un spațiu cât mai plăcut și armonios.

Ținutele confortabile rămân în continuare la putere

Fiind nevoiți să petrecem tot mai mult timp acasă și ținutele noastre au suferit transformări. Majoritatea dintre noi am început să ne îndreptăm atenția către ținute foarte lejere și confortabile: haine de casă, treninguri, compleuri sport. Iar acest aspect cu siguranță se va menține și acum, când mai multe restricții au fost ridicate. Cu siguranță vom începe să reintregăm în ținutele noastre și piese elegante, însă cel mai probabil fiecare dintre noi va avea în continuare în garderobă și un sertar cu haine comode și treninguri ca piese de rezistență.

Produsele de make-up la mare căutare

Știm cu toții că masca nu mai este oblicatorie, iar asta înseamnă că foarte multe femei vor începe să își reînnoiască arsenalul de la cosmetice. Fie că este vorba de un ruj foarte rezistent și pigmentat, un fond de ten Catrice, un bronzer sau un iluminator pentru un plus de glow, cu siguranță unul din acestea se va afla pe lista de cumpărături a oricărei femei.

Importanța unui colț de relaxare în căminul propriu

Am reușit să descoperim în perioada pandemiei și plăcerea de a ne organiza fiecare dintre noi un colțișor de relaxare acasă, pentru a ne simți cât mai bine și pentru a trece mai ușor de perioada destul de grea. Poate fi vorba de organizarea terasei la bloc, într-un spațiu liniștit și plăcut în care să ne petrecem timpul liber, să citim sau pur și simplu să medităm și să ne deconectăm, precum și organizarea unei zone de relaxare în curte sau a unui spațiu de joacă pentru copii, cu diverse jucării de exterior, cum ar fi trambuline copii, leagăne, pentru ca cei mici să se distreze excelent chiar și acasă. Ceea ce este evident, este că interesul pentru organizarea unui asemenea colț de relaxare acasă, va rămâne în continuare.

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii