Timisoara

Obtineti rapid si eficient permisul auto cu ajutorul celor de la Scoala Auto BUZZ Bucuresti

Obtineti rapid si eficient permisul auto cu ajutorul celor de la Scoala Auto BUZZ Bucuresti

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 9 luni si 2 zile
Apartine de
Perspektive Vision
Vizualizari
183

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Pentru majoritatea tinerilor care implinesc varsta majoratului, primul si cel mai important obiectiv este obtinerea permisului auto.

Principalul si cel mai important aspect in ceea ce priveste obtinerea permisului auto, se refera la modul in care toti cursantii sunt pregatiti. Atat orele de conducere, cat si examenul scris si proba practica trebuie tratate cu o foarte mare responsabilitate. In plus, nu trebuie sa existe relaxare doar pentru simplul fapt ca a fost invatata legislatia rutiera ca in palma, ci trebuie sa perseverati inclusiv in momentul orelor de condus atunci cand va aflati in trafic, iar toate aceste lucruri depind de modul in care instructorul auto isi pune in practica meseria.

Pentru toti cei care doresc sa obtina permisul de conducere, perioada in care fac scoala de soferi este o perioada destul de dificila si plina de emotii, in special in ceea ce priveste proba, finala, adica proba in care agentul de la politia rutiera va sta in dreapta si a decide cu privire la cei care au capacitatea necesara de a obtine sau nu permisul auto.

O scoala auto cu rezultate excelente, avand o rata de promovabilitate de peste 90%, este Scoala Buzz din Bucuresti. Aici aveti garantia unor servicii de cea mai buna calitate, elevii fiind instruiti de instructori auto profesionisti si dedicati in domeniu, beneficiind in acelasi timp si de cel mai avantajos pret scoala de soferi avand in vedere calitatea serviciilor.

De asemenea, la Scoala Buzz aveti posibilitatea de a opta pentru a face scoala de soferi pe un autoturism cu cutie automata, posibilitate care face din obtinerea permisului o sarcina considerabil mai usoara.

In cazul in care va intrebati cat costa scoala de soferi si care sunt tarifele profesionistilor de la Scoala Buzz din capitala, exista 3 pachete organizate astfel:

  • Pachetul „Standard” - 1799 lei care include cele 30 de ore de condus, pachet pentru legislatia rutiera, posibilitatea de a plati in rate, redactarea dosarului, cat si program flexibil in cazul in care lucrati sau sunteti studenti.
  • Pachetul „Cu de toate” - 1999 lei si care include pe langa cele mentionate in pachetul standard si fisa medicala, avizul psihologic plus masina la examen.
  • Pachetul „Cutie automata” - 2199 lei si care include toate optiunile: 30 de ore de condus, pachet legislatie rutiera, plata in rate, fisa medicala, avizul psihologic, masina la exament, redactarea dosarului si program flexibil in functie de posibilitatile pe care le aveti.

Tot ce aveti de facut daca va numarati printre cei care doresc sa se inscrie pentru obtinerea permisului de categoria B, este sa accesati Scoala.buzz unde va sunt puse la dispozitie toate detaliile de care aveti nevoie. Inscrierea se poate face inclusiv online prin intermediul unui scurt formular care este disponibil pe site.

De asemenea, in fiecare saptamana se deschide o noua grupa de cursanti, astfel ca, daca va doriti sa obtineti permisul de conducere cat mai repede, accesati Scoala.buzz, trimiteti formularul de inscriere si in cel mai scurt timp veti fi contactati de un operator.