Timisoara

Ochelari Ray Ban la promotie

Detalii anunt

Telefon
0721316224
Categorie
Anunturi optica medicala
Modificat
acum 6 luni si 1 saptamana
Apartine de
Beta Optic
Vizualizari
1614

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Ochelari Ray Ban la promotie la Beta Optic Timisoara

La Beta Optic poti beneficia de promotia la Ochelari Ray Ban. Ray-Ban este un brand specializat in producerea de ochelari de soare, fondat in anul 1937 de compania Bausch & Lomb, special creat pentru armata americana aeriana.

Ray-Ban - ochelarii de soare care nu se demodeaza niciodata!

Designerii mărcii Ray-Ban sunt adevăraţi experţi în meseria lor. Cu fiecare nouă colecţie, ei stabilesc trendurile pentru sezoanele viitoare. Încă de la înfiinţare în anul 1937 Ochelari de soare marca Ray-Ban sunt sinonimi cu o protecţie optimă pentru ochi şi un design impecabil, care fascinează şi cele mai renumite staruri pe plan mondial.

Ray-Ban face parte din mărcile care s-au specializat de la bun început pe producţia şi dezvoltarea de eyewear, creându-şi un renume de adevărat profesionist în domeniu.Îmbinarea dintre funcţionalitate şi eleganţă le reuşeşte cercetătorilor şi designerilor de la Ray-Ban aparent fără niciun efort. Şi din acest motiv ochelarii Ray-Ban sunt pur şi simplu legendari. Reunesc în mod inconfundabil utilul cu plăcutul: designul de vârf, prelucrarea perfectă şi materialele de cea mai bună calitate se îmbină cu protecţia esenţială a ochilor.

La Ray-Ban numele spune tot. Dar funcţionalitatea nu este o piedică în calea designului, din contră: Modele reunesc atractivitatea atemporală cu ultimele trenduri în modă. Varietatea aproape infinită a formelor, culorilor şi stilurilor fac din Ray-Ban şi în această Vară Ochelari de soare un companion de neînlocuit.

Programul este Luni - Vineri: 12:00 - 17:00, cu programare!

Filtre anunt

Tip produs: Ochelari de vedere