Timisoara

Oferta lunii martie de la DermaHealth

Oferta lunii martie de la Dermahealth

Detalii

Telefon
0740000044
Categorie
Tratamente / Operatii
Modificat
acum 3 ani si 3 luni
Apartine de
Derma Health
Vizualizari
1414

Voteaza & Distribuie

Prezentare

După o anumită vârstă, tinerețea vine cu un preț, indiferent dacă este vorba despre efort, tratamente cosmetice și de remodelare sau machiaj. La Dermahealth, în luna martie, tinerețea doamnelor și domnișoarelor costă doar 200 de lei.

Pachetul conține 3 tratamente esențiale de reîntinerire:

1. Microdermabraziune cu infuzie (preț obișnuit: 300 de lei)
Unic în România, aparatul Dermasweep folosește cea mai avansată tehnologie pentru a reda tenului tinerețea, frumusețea și luminozitatea. Spre deosebire de aparatele obișnuite, Dermasweep nu folosește cristale, eliminând astfel senzația de disconfort și traumele pe care pielea le poate suferi. Aparatul funcționează cu vacuum blând, iar în combinație cu un preparat chimic special tratează afecțiuni ca acneea, punctele negre, tenul gras, cicatricile post-acneice și liniile fine.

Fără durere, fără cristale, fără ace!

2. Laser cu lumină rece (preț obișnuit: 100 de lei)
Terapia cu laser rece, numită și fotobioregenerare, a fost testată pentru zeci de afecțiuni. În dermatologia cosmetică, printre numeroasele beneficii oferite de această tehnologie inovatoare, este folosită cu succes împotriva acneei și petelor, a tulburărilor de pigmentare și a cicatricilor. De asemenea, tratamentul cu laser rece este recomandat în completarea procedurii de microdermabraziune.

3. Drenaj limfatic (preț obișnuit: 50 de lei)
Circulația limfatică deficitară cauzează acumularea de apă în organism și favorizează atât îmbătrânirea, cât și formarea inesteticei celulite. Procedura de drenaj limfatic constă într-un preso-masaj care stimulează ganglionii limfatici și în urma căruia toate toxinele neasimilate de organism în procesul de sinteză sunt eliminate. Această terapie este folosită nu doar pentru eliminarea reziduurilor toxice, ci și pentru intensificarea schimburilor nutritive și întărirea sistemului imunitar!

Între 1 și 31 martie, doamnele și domnișoarele primesc toate aceste servicii la doar 200 de lei.