Timisoara

Oferte cu reduceri la blaturile de mobilier

Oferte cu reduceri la blaturile de mobilier

Detalii anunt

Telefon
0745631079
Pret
690 LEI
Categorie
Anunturi mobila si accesorii
Modificat
acum 12 luni si 1 zi
Vizualizari
281

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Alegerea blatului adecvat nu este o decizie simplă. La urma urmei, este un material care va fi prezent timp de câțiva ani în bucătărie și va determina aspectele estetice și funcționale ale acestuia.

Până în prezent, există atât de multe opțiuni pe piață - suprafață solidă, piatră naturală, granit, marmură, lemn, ciment, laminat, printre multe altele - încât poate deveni dificil să ia o decizie corectă. Iată două lucruri principale pe care ar trebui să le luați în considerare atunci când vă explorați opțiunile: funcționalitatea și estetica.

Caracteristici funcționale ale blatului joaca un rol important in bucatarie

Blatul este o zonă de lucru, astfel încât materialul pe care îl alegeți ar trebui să aibă o rezistență ridicată la zgârieturi, o rezistență ridicată la pete și să fie ușor de curățat și de întreținut. Pentru majoritatea proprietarilor, bucătăria este unul dintre cele mai importante spații din casă.

Potrivit majorității experților imobiliari, una dintre cele mai bune modalități de a adăuga valoare proprietății dvs. este prin renovarea spațiului din bucătărie. Cele mai importante componente pentru un proiect de remodelare a bucătăriei sunt înlocuirea tuturor aparatelor de bucătărie, instalarea unei pardoseli noi, înlocuirea dulapurilor de bucătărie și, desigur, instalarea unui blat nou.

Filtre anunt

Material: MDF
Gen mobila: Blat mobila