Timisoara

Oferte la Oriental Beauty Spa

Detalii promotie

Categorie
Promotii
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Apartine de
Oriental Beauty Spa
Vizualizari
577

Voteaza & Distribuie

Prezentare promotie

Oriental Beauty Spa & Masaj Dumbravita

Oriental Beauty Spa & Masaj Dumbravita va propune oferte pentru rasfatul si relaxarea pe care o meritati. Am pregatit oferte pentru ea, pentru el si de cuplu.

Cleopatra Beauty Ritual

Încă din antichitate se cunoștea faimosul secret al Cleopatrei și beneficiile acestuia asupra pielii. Ofera-i “reginei” din viața ta un răsfăț regal, așa cum merită. Călătoria spa cu o durată de 110 minute începe cu o exfoliere delicată a întregului corp cu cristale de miere si lapte din pudră de orez, urmată de un masaj relaxant si profund hidratant cu ulei cald de cocos.
Ritualul va fi completat de produsele luxuriante Pevonia Botanica, și anume de o curățare enzimatică a tenului si aplicarea unei măști cu proteină de mătase, unt de shea si celule stem de argan. Rezultatul: pielea “reginei tale egiptene” va radia sănătate și strălucire.
- Surprinde-ți "regina" cu acest cadou în valoare de 330 lei.

Asian Queen Therapy
Oferă-i o experiență spa din Orientul Îndepărtat, al frumoaselor regine asiatice. Transmisă din generații de catre gheise, aceasta terapie facială pe bază de pudră de orez ii va curăța delicat tenul de impurități si celule moarte si va ajuta la redobândirea luminozității si elasticității.
Masajul cu unt de cacao va lasa un ten luminos si hidratat. Apoi, trupul ei se va delecta cu un masaj terapeutic in stil Thai Regal, efectuat de-a lungul celor 12 meridiane energetice, combinat cu stretching, având la bază si exerciții din yoga. În urma acestei terapi, se va simți ușoară, plină de energie pozitivă si bună dispoziție.
- Acest răsfăț are o durată de 110 minute si este la prețul de 270 lei

Ayurvedic Moment
Se știe că între medicină si știință, Ayurveda este de fapt un concept de viață, o filosofie bazată pe echilibru și starea de bine a organismului cu mintea. Surprinde-l cu acest ritual conceput pentru el, cu o combinație de ingrediente și tehnici alese si aduse tocmai de pe tărâmurile Indiei.
Răsfățul debuteaza cu o detensionare a scalpului, a zonei cervicale si a umerilor, urmat fiind de un masaj terapeutic de echilibrare energetică a intregului corp. Întreaga terapie dureaza 80 minute. Tehnica ofera o stare generală de relaxare, contribuie la eliminarea toxinelor și la îndepărtarea tensiunilor acumulate. În plus, crește nivelul de energie și îmbunătățește intreaga stare de spirit. Cadoul perfect pentru jumătatea ta!
- La prețul de 190 lei.

Sultane De Orient
Un concept doar pentru el.
Ofera-i o experiență spa deosebită, va fi încântat și îți va mulțumi. Ritualul începe cu o baie de aburi cu aroma de eucalipt, în sauna cu ierburi aromate, continuă cu masajul profund de relaxare al întregului corp, realizat cu uleiuri orientale, picioarele îi vor fi răsfățate cu un masaj revigorant iar la final va primi un masaj al feței si al scalpului care contribuie la reconectarea trupului, a minții si a sufletului.
- Prețul acestui răsfăț este de 180 lei, iar durata acestuia este 70 minute.

Oriental Spa Dream
Vă invităm alături de persoana dragă să pășiți pe un tăram al aromelor si culorilor, tăramul oriental al Asiei, pentru a vă bucura de un ritual autentic de frumusețe.
Începem cu un ritual balinez de imbaiere și exfoliere a picioarelor, cu arome de santal, petale de trandafiri si cristale de miere, apoi vă vom relaxa trupurile printr-un masaj cu uleiuri calde si aromate. Experiența va fi completată de o servire din partea casei, cu ciocolata si sampanie.
- Cadoul perfect pentru jumătatea ta este la prețul de 270 lei/ cuplu iar durata lui este de 80 minute.

Tropical Spa Journey
O profună experiență multisenzorială dată de ritualurile de lux Pevonia Botanica. Experimentați alături de persoana dragă, proprietățile produselor organice si luxuriante ale brand-ului nostru preferat timp de 80 minute.
În timp ce savurați un suc de fructe proaspat si praline de ciocolată, vă invităm să vă lăsati rasfățați de un masaj corporal, profund relaxant, cu unt de shea aromat cu mango si fructul pasiuni, urmat de o terapie facială pe bază de enzime de ananas si papaya, cu proprietăți de curățare a impurităților si a toxinelor acumulate in pori, rezultatul fiind o piele perfect curată, luminoasă si profund hidratată. În final, masajul facial efectuat cu mătăsoasa micro-emulsie cu extracte de lavandă si geranium, vă completa intregul răsfăt.
- Prețul pentru acest magic răsfăț este 390 lei.

Sunshine Day Spa
Este experiența spa în doi la care vă invităm să vă bucurați împreună, timp de două ore. Veți fi conduși în zona spa unde vă întâmpinăm cu șampanie și ciocolată, limonadă și un coș cu fructe. Vă veți răsfăța în jacuzzi cu diferite săruri de baie, apoi în baia de aburi a saunei cu ierburi aromate.
- Suprinde-ți iubitul/a cu un voucher cadou la pretul de 350 lei!

Lovely Day Spa
Este experiența spa în doi la care vă invităm să vă bucurați 3 ore împreună. Veți fi întâmpinați cu sampanie și ciocolată, limonadă si un cos cu fructe. Vă veți rasfăța în jacuzzi cu săruri de baie, in baia de aburi a saunei cu ierburi aromate, apoi terapeuții noștri vă vor încânta simțurile cu un masaj profund relaxant al întregului corp.
- Într-o atmosferă special creată pentru voi la prețul de 490 lei.