Timisoara

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Oferte speciale de Paste pentru romanii care isi doresc vacante exotice de vis

Oferte speciale de Paste pentru romanii care isi doresc vacante exotice de vis

Detalii

Social links
Categorie
Stiri Turism
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
1290

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Asa cum ne-a obisnuit in fiecare sezon, agentia Ika Turism isi surprinde constant clientii cu oferte speciale, ce le asigura vacante de vis in cele mai frumoase locuri din lume. Acum, odata cu apropierea sarbatorilor de Paste, au aparut promotii de neegalat, pentru vacante exotice in locatii precum Bali, Malaezia, Mauritius, Maldive, Thailanda, Mexic, dar si multe altele. De exemplu petrecerea sarbatorii de Paste in Republica Dominicana poate ajunge chiar si la pretul de 1.400 de euro de persoana.

De ce ai alege sa colaborezi cu agentia Ika Turism din Bucuresti?
Numarul mare de clienti care au beneficiat de-a lungul anilor de ofertele vacantelor oferite de echipa Ika Turism, s-au declarat a fi multumiti in totalitate de calitatea serviciilor primite. Astfel, recomandarile din partea acestora nu au incetat sa apara, astfel ca si vanzarile agentiei au inceput sa creasca semnificativ. In tot acest timp, un numar impresionant de clienti au avut ocazia sa petreaca un timp de calitate in unele din cele mai frumoase tari exotice din lume. Un alt motiv ce recomanda colaborarea cu agentia de turism e reprezentat de faptul ca fiecare client in parte are ocazia sa beneficieze nu doar de vacante standard, ci si de oferte personalizate. Astfel, nevoile fiecarui client in parte se afla intotdeauna pe primul loc.

Oferte de Paste pentru vacante sigure si relaxante
Daca unii isi doresc sa beneficieze de oferte de Paste in Republica Dominicana, altii prefera sa isi petreaca concediul in alte locatii de vis precum Bali, Malaezia, Maldive, Mauritius, Mexic, Seychelles, Zanzibar sau Thailanda. Important de precizat este faptul ca fiecare locatie in parte prezinta o frumusete de nedescris. Asadar, clientilor nu le este intocmai usor sa se raporteze doar la un singura. De altfel, se pare ca odata ce acestia au apelat la serviciile oferite de Ika Turism, nu ezita sa o mai faca, optand mai apoi si pentru alte locatii la fel de mirifice.

O oferta de Paste in Republica Dominicana, de care se pare ca oamenii deja devin interesati, consta in petrecerea unui concediu de 7 nopti in unul din cele mai populare hoteluri din zona. Pretul, de doar 1.400 de euro de persoana, include transportul cu avionul din Bucuresti, avand o escala, taxa de aeroport, transferul aeroport-hotel-aeroport, dar si all inclusive. Toate acestea garanteaza petrecerea unei vacante exotice, sigura si relaxanta.

O alta ofera, pe care Ika Turism a pregatit-o pentru clientii sai, consta intr-o vacanta in Maldive, de 7 nopti, pentru pretul de doar 1.320 euro. In acest pret sunt insa incluse servicii precum: transportul cu avionul pe ruta Bucuresti-Maldive/ Maldive-Bucuresti, taxa de aeroport, transferul de la aeroport la hotel cu o salupa rapida sau cu un hidroavion, dar si tipul de masa specificat la hotelurile din Maldive.

Cum alegem locatia potrivita nevoilor noastre?
Locatia trebuie aleasa cu multa grija, astfel incat sa corespunda cerintelor fiecaruia. La Ika Turism promotiile si ofertele se afla la ordinea zilei, iar locatiile sunt diverse si absolut mirifice. Astfel, aceasta trebuie sa fie aleasa in functie de bugetul pe care e dispus fiecare sa il investeasca in asta, de serviciile pe care si le doreste a fi incluse, de temperaturile ideale, insa si de priveliste.

Cu toate acestea, agentia de turism simplifica toate aceste aspecte, astfel incat nevoile fiecarui client in parte sa fie satisfacute in totalitate. Acest lucru se intampla prin buna organizare a sejururilor mentionate pe site, precum si a indicatiilor utile oferite de agentii de turism. Astfel, luarea deciziei potrivite se va realiza intr-un timp eficient.

Nimic nu poate fi mai satisfacator si mai relaxant in aceasta perioada a iernii, decat sa fii constient de faptul ca urmeaza sa iti petreci concediul de Paste in Republica Dominicana sau in Mexic, unde temperaturile sunt intotdeauna mai ridicate decat in Romania. Aceste vacante sunt ideale in a fi petrecute atat in cuplu, dar si cu prietenii sau familia. Toate aceste locatii exotice promit nu doar relaxare si siguranta deplina, ci si aventura la maxim.

Asadar, inca o data, Ika Turism demonstreaza ca accentul este pus intotdeauna pe nevoile clientului. Pentru mai multe detalii in ceea ce privesc ofertele speciale de Paste in Republica Dominicana si nu numai, informatii extrem de utile pot fi gasite in cadrul paginii web ikaturism.ro.

Filtre

Destinatii: Republica Dominicana

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com