Timisoara

Oferte speciale la deschiderea noului magazin Voi Avea Un Bebe!

Oferte speciale la deschiderea noului magazin Voi Avea Un Bebe!

Detalii anunt

Telefon
0727924346
Pret
399 LEI
Categorie
Anunturi vanzari diverse
Modificat
acum 4 ani si 6 luni
Vizualizari
2041

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

S-a deschis Voi Avea Un Bebe, noul magazin cu articole pentru copii si parinti din Iulius Mall Timisoara. Te asteptam in fiecare zi intre orele 10-22.

Cu ocazia deschiderii, vrem sa va primim cu un cadou, motiv pentru care am pregatit 2 oferte speciale: scaunul auto Cangaroo la doar 399 lei si caruciorul Cangaroo Drift 3 in 1 la 1169 lei. Oferta valabila in toata luna martie, in limita stocului disponibil. Afla toate detaliile de pe pagina blog.voiaveaunbebe.ro/noul-magazin-copii-iulius-mall-timisoara!

Cine sta in spatele acestei actiuni?
Cuplul Stefan si Mihaela din Timisoara. Fiind parinti a doi baieti, ei inteleg necesitatile, grijile si intrebarile noilor parinti. ProiectulVoi avea un bebe s-a nascut din pasiune si dorinta de a ajuta cuplurile cu nou nascuti sa se ingrijeasca de micutii lor in cel mai bun mod posibil.

La ce te poti astepta de la Voi avea un bebe? Reduceri periodice la diverse produse, concursuri online, evenimente educationale si de divertisment pentru parinti si copii. Asadar, ramai aproape – da-ne un Like pe facebook.com/voiaveaunbebe.ro si urmareste blogul nostru blog.voiaveaunbebe.ro.

Filtre anunt

Produse: Diverse