Timisoara

Anunt Platina Reduceri la Secom Timisoara de Black Friday

Secom Healthcare din Timisoara anunta un Black Friday memorabil: in perioada 10-20 noiembrie 2023 se ofera reduceri in magazin de pana la 50 % pentru intreg portofoliul Secom (exceptie produsul Tien Hsien 20 fiole buvabile).

Oferte team building prin Team Event: cele mai atractive propuneri in domeniu

Detalii promotie

Categorie
Promotii
Modificat
acum 6 ani si 10 luni
Vizualizari
2690

Voteaza & Distribuie

Prezentare promotie

Team Event, companie specializata in resurse umane, vine cu cele mai atractive oferte team building pentru toti cei care sunt in cautarea unor solutii eficiente in domeniu.
Suntem constienti ca piata de profil a serviciilor de team building este una vasta, si cuprinde numeroase firme specializate pe acest sector de activitate, insa natura ofertelor precum si numeroasele avantaje pe care le oferim celor care apeleaza la serviciile noastre ne transforma in partenerul ideal pentru o colaborare de pe urma careia angajatii, si implicit afacerea dumneavoastra vor avea numai de castigat!

Oferte team building personalizate
Plecand de la ideea ca fiecare persoana este unica, drept urmare fiecare echipa impartaseste aceasta caracteristica, va punem la dispozitie oferte team building personalizate, conturate pe nevoile echipei cu pricina.

In acest sens, vor fi stabilite obiective clare, cum ar fi: eficientizarea comunicarii intre membrii grupului respectiv, colaborarea in scopul gasirii celor mai bune solutii, interactionarea pentru crearea unei atmosfere placute, cunoasterea mai bine intre persoane, consolidarea relatiilor deja existente intre membrii echipei etc. Ulterior, activitatile de team building vor fi alese astfel incat sa duca la indeplinirea obiectivelor propuse.

Oferte team building in tara si strainatate
Cand vine vorba de locatii, suntem deschisi oricaror propuneri, de aceea gama noastra de oferte team building cuprinde atat locatii de pe plaiurile mioritice, cat si locatii din afara granitelor.

Ca si exemple concrete, unde au fost deja puse in practica diverse programe de team building, amintim: Poiana Brasov, Bran, Fundata, Cheile Rasnoavei, Zarnesti, Azuga, Busteni, Sinaia, Sibiu, Sighisoara, Predeal, Maramures, zona Moldovei, Delta Dunarii, Marea Neagra, Muntenegru si Bulgaria.

In cadrul tuturor locatiilor mentionate, au fost desfasurate activitati dintre cele mai diverse, relaxante si distractive in acelasi timp, sau pline de aventura care au spart barierele timiditatii si cele ale necomunicarii, scotand la suprafata tot ce este mai bun din fiecare membru participant.

Majoritatea activitatilor pe care le propunem clientilor nostri se desfasoara outdoor, deoarece suntem de parere ca ideea de spatiu, miscarea si simplul fapt de a fi in aer liber contribuie decisiv la succesul proiectelor.

Oferte team building, concepute de profesionisti
In spatele acestor oferte team building sta munca unor specialisti, cu studii in domeniu si competente obtinute in diferite sectoare. Psihologi, cadre universitare, formatori, traineri, profesori de sport, persoane specializate in dezvoltarea personala si organizationala, evaluarea personalului, organizarea programelor de pregatire profesionala; ei sunt cei care formeaza echipa Team Event, o echipa tanara, dinamica, pasionata de domeniul in care activeaza.

Pentru ca ne comportam si actionam ca o echipa, stim exact ce ii lipseste grupului tau de angajati pentru a lucra in acelasi mod. Detinem experienta necesara realizarii de programe team building care, odata aplicate si duse la bun sfarsit, in timp duc la obtinerea rezultatelor asteptate: transformarea colectivului de angajati intr-o echipa adevarata, care lucreaza impreuna pentru atingerea obiectivelor impuse, crearea unor relatii bazate pe incredere si respect reciproc, precum si consolidarea relatiilor.

Cele mai atractive oferte team building, care intr-adevar dau rezultate, le obtii doar apeland la serviciile oferite de catre firma Team Event!

Oferte team building personalizate, atat in tara cat si in strainatate, programe create de specialisti in domeniu, servicii avantajoase ca pret

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro