Timisoara

Oja semipermanenta în culoarea roz: tendințe la modă

Oja semipermanenta în culoarea roz: tendințe la modă

Detalii stiri

Categorie
Stiri infrumusetare
Modificat
acum 1 luna si 1 saptamana
Apartine de
Perspektive Vision
Vizualizari
112

Voteaza & Distribuie

Prezentare stiri

Rozul are multe „esențe”: poate fi ușor și delicat sau spectaculos și strălucitor. Culoarea roz este una dintre cele mai populare în manichiură, alături de roșu. Multă vreme, el a fost asociat exclusiv cu feminitatea și tandrețea. Dar această culoare are mult mai multe fațete decât crezi. Designul unghiilor cu oja semipermanenta roz poate merge cu o varietate de look-uri: nuanțele pastelate deschise și designul minimalist se potrivesc bine cu un costum de afaceri, în timp ce fucsia strălucitor este potrivit pentru un aspect luminos de petrecere, conform romaniatv.ro

Manichiura cu oja semipermanenta roz este universală. Arată la fel de bine pe orice formă și lungime a unghiilor, se potrivește cu marea majoritate a altor culori și nu se demodează. Poți găsi o selecție de opțiuni variate pentru o manichiură cu ojă permanentă roz frumoasă. Cu toate acestea, nu uita că secretul mâinilor bine îngrijite nu este doar alegerea corectă a nuanței de lac, ci și o manichiură de înaltă calitate. În ciuda versatilității și „în afara sezonului”, cunoașterea tendințelor modei în manichiura roz pentru 2022-2023 va ajuta la aducerea de varietate în arta unghiilor și a o face și mai strălucitoare.

Oja semipermanenta în culori pastelate, moon, French, ombre, strasuri


Oja semipermanenta roz pal se încadrează perfect în agenda modei 2022-2023. Moda pentru naturalețe și culori pastelate nu dispare, așa că sfatul este să arunci o privire mai atentă la nuanțele deschise de roz. Dacă o astfel de manichiură ți se pare prea banală și plictisitoare, completeaz-o cu desene grafice minimaliste, pictură bogată sau modele complicate.

În 2022-2023, designul unghiilor roz este greu de imaginat fără sclipici. Se potrivește bine cu diferite tehnici de design - manichiură moon, French, ombre etc., alegerea fiind nelimitată. Manichiura cu sclipici roz în 2023 nu este mai puțin relevantă. Nu renunța la strasurile care sunt la modă în aceste zile, ci folosește-le cu moderație. Încearcă să găsești o cale de mijloc, astfel încât, sclipiciul de pe unghii să arate frumos și plăcut din punct de vedere estetic și nu vulgar.

Oja semipermanenta pentru manichiura cu forme geometrice


Manichiura 2022-2023 și nuanțele roz nu sunt complete fără minimalism, care este baza unui aspect impecabil. O grămadă de elemente de design diferite, chiar foarte frumoase, s-ar putea să nu fie în favoarea ta. Dă preferință modelelor discrete, dar elegante: dungi, puncte, forme geometrice simple și litere concise.

Oja semipermanenta pentru manichiura roz cu argintiu și auriu


Manichiura cu oja semipermanenta roz cu argintiu sau auriu este o opțiune excelentă pentru o ieșire de seară, designul unghiilor de Anul Nou sau de nuntă. Desenele volumetrice arată deosebit de șic pe un finisaj roz mat. Florile într-o nuanță de argintiu închis sunt una dintre cele mai feminine și delicate opțiuni. Manichiura clasică cu lună devine interesantă dacă adaugi puțin argintiu. O soluție interesantă, evidențiază găurile nu pe toate unghiile, lăsând un strat simplu roz pe altele. Aurul luxos combinat cu o nuanță bogată de roz va atrage atenția.

O manichiură roz și auriu va fi potrivită pentru orice eveniment festiv.