Timisoara

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com

Old love

Old love

Detalii spectacol

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 4 ani si 8 luni
Vizualizari
491

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 10 decembrie 201819:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Old love, o „comedie romantică în două acte, cu note de dramă reflexivă, o poveste final fericit, ca la Hollywood, într-un decor auster, alcătuit din câteva obiecte de mobilier alb, ce contribuie la nota specială, minimalistă, a piesei‟.

O ”Iubire veche” din zilele noastre, ce-i leagă timp de aproape trei decenii pe măruntul funcționar Bud Mitchell și pe soția patronului său, Molly Graham, cu întâlniri sporadice și discuții presărate cu umor, repede uitate de către ea, dar constituind pietre ale unei construcții afective solide pentru el. Însă pasul decisiv nu este făcut până când cei doi nu sunt singuri, liberi de obligațiile de familie, ea văduvă, el divorțat.

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta

Anunt Platina KS Language Centre

KS Language Centre din Timisoara - tel. 0753.801.328 - prof. dr. Karina Schwarz - organizeaza cursuri de limba engleza, germana si romana pentru adulti si copii in Timisoara