Timisoara

Anunt Platina KS Language Centre

KS Language Centre din Giroc - tel. 0753.801.328 - prof. dr. Karina Schwarz - organizeaza cursuri de limba engleza, germana si romana pentru adulti si copii in Timisoara

Omul de Zapada

Detalii spectacol

Telefon
0745602161
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Apartine de
Teatrul Thespis
Vizualizari
1176

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 16 februarie 201418.00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Teatrul Studenţesc Thespis al Casei de Cultură a Studenţilor din Timişoara prezintă unul dintre spectacolele sale miercuri, de la ora 20, în clubul „Rost” (strada János Bolyai - perpendiculară pe str. Lucian Blaga). Este vorba despre spectacolul „Omul de Zăpadă”, după un text de Lia Bugnar.

O comedie despre un El şi o Ea care se întâlnesc într-o situaţie specială. Ce se întâmplă mai departe? Vă invităm să vedem împreună miercuri, alături de actanţii Oana Petrescu şi Ionuţ Peia.

„E mai greu să scrii despre tine însăţi decât să scrii o piesă de teatru sau un scenariu de film. Variantele de a o face sunt atât de variate că nu ştii pe care să o alegi. Să scriu chiar exact ce e în capul meu la 34 de ani, să scriu mai degrabă cum aş fi vrut să fiu la 34 de ani (în fond visele unui om sînt importante... adică poţi să îţi faci o părere despre el ascultându-le... cel puţin eu una aş putea)? Sau să scriu o chestie care să nu spună mare lucru, dar să fie plină de farmec şi haz? E complicat, vă zic...“ (Lia Bugnar).

Filtre spectacol

Tip spectacol: Teatru

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro