Timisoara

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

Teatrul Thespis

Teatrul Thespis

Detalii teatru

Adresa
Timișoara, Bulevardul Regele Carol I, nr. 9
Telefon
0721907468
Web
https://www.thespis.ro
Social links
Categorie
Teatre
Modificat
acum 4 ani si 1 luna
Vizualizari
3019

Voteaza & Distribuie

Prezentare teatru

Teatrul Thespis Timisoara

... nascut, crescut, deloc imbatranit, ajuns la varsta maturitatii, Teatrul Studentesc THESPIS se constituie intr-o puternica alternativa la formele de teatru conventionale. Mai mult decat doar teatru, devenind chiar o casa, o familie neobisnuit de numeroasa, THESPIS-ul ofera odraslelor sale diverse puncte de tangenta cu fenomenul teatral, spectacular si cultural in genere, posibilitatea de a se exprima liber, tinereste si mai presus de toate omeneste.

Da, omeneste, pentru ca asta implica diverse conotatii, adevaruri pe care le purtam cu totii in noi, uneori in forme mult prea latente, forme hibride de cunoastere a propriului sine si a Celuilalt, de investigare a naturii umane, forme primare de creativitate si expresie.

... altfel spus, THESPIS-ul se pregateste sarguincios si silitor sa devina un asasin bine intentionat al pasivitatii mentale si spirituale, facand uz de toate armele de care dispune pentru a-si atinge telul. Un asasin in serie de o notorietate greu explicabila: nu face altceva decat sa ucida uratul din noi, obligandu-ne la o noua viata, o viata de care sa ne putem bucura cu adevarat, in care sa putem rade si de care sa putem rade, cate putin, dar in hohote. Plansul autentic, jalea care isi cere drepturile, catharsis-ul, si rasul care irumpe cu naturalete. Teatrul se instaleaza astfel in sufletele noastre, aducand ordine si vitalitate.


Filtre teatru

Zone din Timisoara: Odobescu

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro