Timisoara

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com

One more than one

One more than one – Spectacol de dans cu Riki von Falken

Detalii spectacol

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 4 ani si 3 luni
Apartine de
Centrul Cultural German
Vizualizari
1258

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 3 februarie 201519:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

One more than one” a constituit în anul 2003 finalul legendarei trilogii de azi a lui Riki von Falken, în care ea se ocupă de procesarea propriilor experiențe, ale confruntărilor și a felului de a interacționa cu viața, cu abandonul și cu moartea. În acest performance coregrafa se află în căutarea formei amintirii. Pierderea celuilalt a fost interiorizată. Viața schimbată își urmează cursul.

Amintirea rămâne, însoțește și modifică gândirea, lucrează în și prin corp. Acum această perioadă a luat sfârșit. Reconstituirea după 11 ani le oferă atât coregrafei din Berlin cât și spectatorilor posibilitatea de a revedea și de a redescoperi „One more than one” dintr-o perspectivă actuală, deoarece contextul e diferit. Spectacolul este un tezaur coregrafic.

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta

Anunt Platina KS Language Centre

KS Language Centre din Giroc - tel. 0753.801.328 - prof. dr. Karina Schwarz - organizeaza cursuri de limba engleza, germana si romana pentru adulti si copii in Timisoara