Timisoara

One World One Sky

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Vizualizari
575

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 12 noiembrie 201614:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

One World One Sky este o initiativa de suflet, care va avea loc in aceasi zi, la aceeasi ora, Romania, Serbia, Ukraina, Moldova si Bosnia-Herzegovina. Vom lansa baloane pe cer in semn de respect, incredere reciproca si responsabilitate sociala in lume. Baloanele se vor intalni in cer. Vrem sa aratam ca putem aduce oameni aproape indiferent de religie, nationalitate, doctrine si credinte.

Aceasta initiativa apartine Clubului Economic German cu implicarea firmelor germane din Timisoara.

Transmite si tu acest mesaj in lume si hai cu noi sa lansam baloane pe cer, Sambata, 12 Noiembrie, ora 14.00 in parcarea Iulius Mall Timisoara. Baloanele se pot lansa contra unei donatii simbolice de 10 lei, bani care sunt destinati serviciilor caritabile din Timisoara, care au ramas fara sursa de finantare de la Primarie: Caritas, Serviciul de ajutor Maltez, Asociatia Speranta si Fundatia de Abilitare Speranta.

Lansarea propriu zisa a baloanelor va avea loc la ora 15.00, iar pana atunci ne vom bucura de un program artistic cu totul special cu dans, muzica si voie buna, alaturi de parteneri locali implicati in acest eveniment.