Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Giroc

Euroinstal Giroc - boilere, centrale termice, sisteme de incalzire
https://euro-instal.ro

Onorarii avocat de top in tara si la CEDO

Onorarii avocat de top in tara si la CEDO

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Apartine de
Perspektive Vision
Vizualizari
645

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Clientul de buna credinta accepta sa achite onorariul, dar trebuie sa primeasca si el garantii ca suma pretinsa de avocat se justifica prin munca si prin calitatea ei.

Inspira incredere maxima avocatii care:
- afiseaza la vedere onorarii avocat, astfel incat clientul sa stie de la inceput cat il costa apararea in procesul X; nu este etic ca la sfarsitul procesului sa ii fie comunicata clientului o suma astronomica si sa fie nevoit sa se imprumute ca sa o achite
- sunt capabili sa puna la dispozitia potentialilor clienti un portofoliu in care sa se oglindeasca munca lor.

Pe site-ul sotilor Grigoriu sunt prezentate atat cazuri castigate la CEDO, cat si in tara pledand in fata instantelor romanesti:
- cunosc legislatia interna si europeana, in mod special Conventia Drepturilor Omului, fiindca un cetatean european care a fost nedreptatit de instanta din tara sa, este ajutat sa obtina rejudecarea la CEDO.
- stiu limbi straine la perfectie, fiindca nu se stie cand sunt nevoiti sa comunice in engleza sau in franceza, sa rezolve problemele clientilor, sa le dovedeasca nevinovatia si sa militeze pentru drepturile lor.
- sunt alaturi de client si cand legea nu este de partea acestuia. Cazul detinutului Bragadireanu, caruia i-a fost refuzata cererea de acordare a permisiei pentru a asista la inmormantarea mamei sale, cu toate ca se comportase exemplar, a obtinut castig de cauza la CEDO.

Sotii Grigoriu ar fi putut refuza acest dosar, fiindca legea nu prevedea invoirea detinutilor pentru a asista la inmormantarea celor din familie, dar prin hotararea data, CEDO a creat un precedent - preiau cazuri intens mediatizate, care devin si mai grele din cauza campaniilor mediatice lipsite de etica de cele mai multe ori. Ziaristul care prezinta astfel de cazuri nu se limiteaza la a prezenta informatiile cu obiectivitate, ci se implica patimas si de multe ori denatureaza.

Casa de avocatura Grigoriu are tarifele afisate la vedere, iar ora de munca de calitate premium este evaluata la suma de 80 de euro. Acest cost este foarte mic raportat la:
- pregatirea profesionala de exceptie a celor doi avocati, avand in palmares victorii obtinute la nivel european
- experienta in tara si la CEDO
- empatia fata de client de care da dovada
- transparenta
- performantele care pot fi demonstrate cu zecile de cazuri castigate din portofoliul
- pozitionarea alaturi de client pana cand acesta isi recapata drepturile, incasand si daunele morale
- zecile de mii de euro pe care clientul le primeste de la statul roman ca daune morale.

Acesti specialisti nu pot oferi consultanta gratuita, fiindca fiecare ora din zi este alocata unui caz si in timp ce un potential client doreste numai informatii, exista detinuti care se chinuiesc in conditii inumane in inchisoare sau oameni nevinovati care stau acolo si striga sa li se faca dreptate. 80 de euro pe ora reprezinta onorariul fix, fara taxe. Este de apreciat onestitatea comunicarii onorariului, astfel ca potentialii clienti sunt informati de la inceput si in functie de bugetul de care dispun decid angajarea acestor avocati cu experienta sau renuntarea la proces.

Drepturile omului sunt sfinte si niciodata nu trebuie sa renunte la ele, oricat de grea ar fi lupta pentru redobandirea lor. In situatia in care onorariul ajunge la 90 de euro cu taxe cu tot sau la 100 de euro, victima unei hotarari nedrepte sa fie pe deplin constienta ca libertatea valoreaza mult mai mult de-atat si ca toate cheltuielile de judecata vor fi decontate.

Cine a indraznit sa incalce drepturile stabilite prin lege ale unei persoane, o va despagubi moral si va suporta si cheltuielile de judecata. Dreptatea trebuie sa se infaptuiasca, important este ca victima ei sa aiba incredere si sa foloseasca toate parghiile care-i stau la dispozitie pentru restabilirea ei. La aceste lucruri ar trebui sa se gandeasca apartinatorii din afara care au pe cineva drag in arest. Ei pot sa daruiasca libertatea celui napastuit de un sistem de justitie cu probleme si sa ii stearga pata azvarlita nedrept pe obraz.

Oamenii pun etichete, uitand ca se pot comite erori pe care le platesc scump victimele sociale. Cel care este liber si traieste in conditii decente, sa intervina cand cel apropiat se plange de conditiile inumane sau degradante din arest, fiindca plateste pentru fapta sa cea rea cu libertatea, nu este cazul sa plateasca si cu viata, cu sanatatea sau cu demnitatea! Onorariul nu trebuie sa sperie pe nimeni, cand de el atarna onoarea cuiva, demnitatea si libertatea care i-au fost furate.

Din pacate, astfel de lucruri se intampla: marturia mincinoasa a cuiva care uraste de moarte pe cel care se afla intr-o situatie critica, refuzarea unui martor cheie care ar putea clarifica multe, toate acestea duc la erori judiciare se concretizeaza in hotarari definitive nedrepte. Judecatorii invoca volumul mare de dosare pe care trebuie sa le rezolve in contratimp, dar CEDO isi face timp sa rezolve corect dosarele puse la punct.

Sotii Grigoriu stiu sa pregateasca minutios un dosar ca sa fie rejudecat la Curtea Europeana si la nevoie fac toate demersurile ca statul roman sa fie executat silit si clientul lor sa isi primeasca despagubirile morale. Nu este usor sa treaca un om printr-o experienta amara de viata, fiindca in acele momente putini ii raman alaturi.

Cine se afla intr-un moment de cumpana al vietii, sa intre pe site-ul casei de avocatura Grigoriu si sa evalueze portofoliu! Sunt cele mai mari sanse sa fie trecut si el in lista celor care au primit despagubiri de mii de euro din partea statului roman.

Sursa foto: robertdebry.com

Anunt Diamant Euroinstal - Calea Aradului

Euroinstal Timisoara - boilere, centrale termice, sisteme de incalzire
https://euro-instal.ro