Timisoara

Operația de blefaroplastie aduce tinerețea pe chipul dumneavoastră

Operația de blefaroplastie aduce tinerețea pe chipul dumneavoastră

Detalii

Social links
Categorie
Stil de viata
Modificat
acum 4 saptamani si 2 zile
Vizualizari
135

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, expresia feței noastre se schimbă și putem părea mai triști sau mai obosiți. Acest lucru se întâmplă deoarece pielea își pierde din elasticitate, mușchii se slăbesc, apar riduri, pungi sub ochi și pleoape căzute. Astfel dispare și încrederea în sine, iar multe persoane se pot simți inconfortabil sau în cazul celor cu pleoapele căzute pot avea dificultăți de vedere.

Dacă și dumneavoastră vă confruntați cu pleoape căzute și vă doriți să rezolvați această problemă, aflați că există o soluție, și anume, blefaroplastia. În continuare vom vorbi despre blefaroplastie, ce este aceasta cui i se adresează și cum se desfășoară intervenția chirurgicală.

Ce este blefaroplastia?


Blefaroplastia este o intervenție chirurgicală estetică, menită să corecteze pleoapele căzute cu piele în exces și inestetice, îmbunătățind aspectul general al pleoapelor. Pleoapa căzută se formează pe măsură ce pielea din zona pleoapelor își pierde din elasticitate și se întinde. Acest lucru se întâmplă pe măsură ce înaintăm în vârstă. Acel mușchi care susține pleoapa slăbește, iar grăsimea se acumulează sub pleoape, formând pungile de sub ochi sau deasupra pleoapelor, formând pleoapele căzute. Astfel că dacă vă deranjează pungile de sub ochi sau pleoapa căzută, puteți să scăpați de acestea cu ajutorul blefaroplastiei.

Cui i se adreseaza blefaroplastia?


Blefaroplastia se adresează atât femeilor, cât și bărbaților. Cel mai adesea aceștia apelează la aceasta intervenție chirurgicală atunci când:

 • Aspectul căzut al ochilor dau feței un aspect trist și îmbătrânit.
 • Pleoapele superioare căzute afectează vederea
 • Pleoapele inferioare au un exces de piele.
 • Excesul de grăsime formează pungile de sub ochi.

Majoritatea pacienților care apelează la aceasta intervenție au o vârstă de peste 35 de ani, însă pot apela și cei care au vârsta sub 35 de ani, dar se confruntă cu aceasta problemă. Cel mai important pas pentru a descoperi dacă sunteți un candidat ideal sau nu este să mergeți la un consult de specialitate, în cadrul căruia veți afla toate detaliile importante despre aceasta intervenție.

Operatie blefaroplastie


Primul pas în cadrul acestei operații este efectuarea anesteziei, care în funcție de pacient poate fi generală sau sedare intravenoasă. După aceea se vor realiza inciziile astfel încât cicatricile care rămân să fie ascunse. Cicatricile sunt închise prin suturi sau cu lipici pentru piele, urmând ca la o săptămână, suturile să se îndepărteze. Dacă vă doriți intervenția pentru pleoapele superioare, dar și pentru cele inferioare trebuie să știți că se pot face ambele în cadrul aceleiași operații.

Blefaroplastie inferioara


Pentru pleoapele inferioare, incizia se realizează imediat sub linia genelor inferioare. Astfel excesul de piele este îndepărtat și excesul de grăsime se redirecționează sau se îndepărtează. De asemenea, incizia poate fi făcută și prin interiorul pleoapei inferioare, iar aceasta nu este vizibilă.

Blefaroplastie superioara


Pentru pleoapele superioare, incizia se realizează în pliul ochilor. Cicatricea care se formează nu se observă, deci nu trebuie să reprezinte o grijă pentru dumneavoastră. În timpul operației, medicul specialist va repoziționa sau va îndepărta depozitele de grăsime, va îndepărta excesul de piele și va întări mușchiul pleoapei.

Este important să știți că după operație pot apărea temporar:

 • Durere sau disconfort
 • Sensibilitate la lumină
 • Vedere încețoșată
 • Vedere dublă
 • Lăcrimare excesivă
 • Ochi uscați
 • Umflarea sau amorțirea pleoapelor
 • Vânătăi sau umflături în jurul ochilor.

Toate aceste efecte dispar, iar dacă veți urma indicațiile pe care medicul o să vi le ofere, procesul de vindecare va fi mai ușor. În urma acestei intervenții fața dumneavoastră va avea un aspect mai tânăr și mai odihnit.

Căutați o clinică unde puteți să mergeți la o consultație și ulterior, dacă medicul decide, să redați tinerețea chipului dvs cu ajutorul blefaroplastiei? Olariu Clinics este clinica la care merită să mergeți. Cu o experiență de peste 20 de ani în chirurgie estetică, doamna dr. Olariu Daniela, realizează operații pentru corecția pleoapelor, iar pe paginile de instagram și Facebook puteți vedea și poze inainte si dupa, cu pacienti care au apelat la o astfel de procedura si au "intinerit" cu cel putin 10 ani!

Contactati Olariu Clinics atat online pe site-ul olariuclinics.ro, cat si telefonic: 0744263669

Autor

 • 0Partener de afaceri

 • EM Inbound Timisoara - agentie de marketing online cu focus pe SEO. Oferim companiilor posibilitatea de a-si creste vizibilitatea in mediul online prin creare de continut unic, creare de continut si campanii pe Social Media, promovare prin campaniile de Google Ads si optimizare SEO.
 • Timisoara
 • 0770470210