Timisoara

Operator Linie Productie

Detalii loc de munca

Categorie
Locuri de munca
Modificat
acum 5 ani si 8 luni
Apartine de
Adecco
Vizualizari
3341

Voteaza & Distribuie

Prezentare loc de munca

Description

Esti in cautarea unui loc de munca? Iti doresti un job intr-o companie multinationala de succes? Esti proaspat absolvent(cu sau fara bacalaureat) sau student? Ai disponibilitate de a lucra programul de 12/24, 12/48?

Adecco Resurse Umane recruteaza pentru clientul sau, companie multinational ce activeaza in domeniu EMS, persoane interesate sa lucreze ca OPERATORI LINIE PRODUCTIE.

Cerinte:- Capacitatea de a lucra in echipa;- Disponibilitatea de a lucra in schimburi de 12 ore;- Acuitate vizuala, dexteritate manuala;- Nu este necesarea experienta, insa experienta anterioara prezinta un avantaj.

Oferta:- Program flexibil- Posibilitatea de a lucra in schimburi- Pachet salarial atractiv si tichete de masa- Spor de 25% pentru orele de noapte- Spor de 100% pentru orele suplimentare- Transport asigurat- Posibilitati de promovareToti candidatii care se potrivesc cu cerintele de mai sus sunt invitati sa aplice on-line. Vom contacta doar candidatii potriviti pentru aceasta pozitie in maxim 3 saptamani. Pentru mai multe oportunitati de locuri de munca va rugam sa vizitati site-ul nostru www.adecco.ro si inregistrati-va CV-ul in baza noastra de date pentru a fi eligibil pentru oportunitati actuale.