Timisoara

Opțiuni gratuite la îndemâna jucătorilor pentru a câștiga real la cazinourile online

Opțiuni gratuite la îndemâna jucătorilor pentru a câștiga real la cazinourile online

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
325

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Europenii sunt interesanți de jocurile de cazinou online (34%), de pariurile sportive (41%), de loterie (15%), de poker (5%) și de jocurile de bingo (4%), iar acest lucru se observă și din încasările realizate de cazinourile din Europa în 2019 (peste 10 miliarde euro). Jucătorii au la dispoziție platforme moderne cu rotiri gratuite precum https://cazinoro.com/free-spins/, site-uri criptate și un nivel de siguranță sporit, precum și bonusuri, promoții și multe alte avantaje.

O parte dintre jucători joacă strategic, mulți dintre aceștia orientându-se către strategii prezentate pe net. Numai că aceștia uită că au la îndemână soluții gratuite și care le pot oferi mai multe șanse reale la câștigurile din cazinouri. În cele ce urmează vom analiza care sunt aceste metode și cum pot influența viitoarele câștiguri ale jucătorilor.

Opțiuni disponibile pentru orice jucător de pe platformele online

În 2019, jucătorii din Europa au plasat mizele la cazinouri de pe desktopuri (55, 9%) și de pe dispozitivele mobile (44, 1%). Până în 2025 se așteaptă ca procentajul să se inverseze, peste 58, 2% dintre jucători urmând să mizeze de pe telefoanele mobile. Iar acest lucru se datorează și unuia dintre avantajele oferite de platformele de casino celor care procedează în acest fel: accesarea jocurilor de pe un terminal portabil este răsplătită cu bonusuri. Iată, așadar, care sunt elementele strategice care le permit jucătorilor să câștige în mod real la cazinou:

·Bonusurile fără depuneri – acestea sunt acordate pentru acțiuni care nu implică constituirea unui depozit – runde gratuite ce permit obținerea unor sume de bani, dar și cash pentru operațiuni precum verificarea identității sau ca bonus aniversar.

·Rotiri gratuite pentru mobil – astfel de oferte sunt disponibile pe termen limitat, dar tocmai acest aspect la conferă valoare. Jucătorii trebuie să acceseze platformele în intervale de timp limitate, în zile și la ore în care numărul jucătorilor nu este atât de ridicat, ceea ce le conferă extra șanse la obținerea unor câștiguri.

·Programele VIP – chiar dacă implică o perioadă de timp mai îndelungată și un nivel de implicare ridicat, beneficiile obținute (bonusuri de diferite tipuri, acces la oferte exclusive, turnee VIP și alte avantaje).

·Jocuri care pot fi testate gratuit – experiența se dobândește prin studierea jocului, testarea acestuia și analiză sesiunilor pentru a se identifică acele informații care îi permit jucătorului să joace cu șanse reale pe viitor.

·Afișarea RTP-ului jocurilor – sloturile cu un RTP mare le oferă jucătorilor (în mod teoretic) șanse crescute de a obține câștiguri. Cunoașterea acestor date înseamnă că jucătorul va alege doar acele jocuri care îl avantajează.

Chiar dacă sunt diferite în comparație cu stategiile de tip Martingale, Fibonacci, D'Alembert sau inversul acestora, aceste elemente le permit jucătorilor să testeze în mod real anumite module de joc. Pentru că, toate strategiile prezentate pe internet implică un element comun: un buget foarte mare. Iar jucătorii care le-ar încerca cu propriul capital și ar pierde, cu siguranță că are avea parte de o mare dezamăgire.

De aceea, toate aceste bonusuri și posibilități de a juca gratis reprezintă niște avantaje pe care orice jucător le are la îndemână fără să își pericliteze în vreun fel banii proprii. Așa că, înainte de a se înregistra la un cazinou, jucătorii ar trebui să caute care sunt platformele ce le permit să joace în avantaj fără să plătească în vreo formă sau alta.