Timisoara

ORINRO: Tratament magnetoterapeutic - Recuperare medicală - Fizioterapie Biotorul LT-100 și Ulticare LT 99 te ajută să scapi de dureri!

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 4 ani si 10 luni
Vizualizari
16016

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

ORINRO: Durerile de spate pot fi doar o amintire neplăcută! Descoperă remarcabilul tratament împotriva durerilor aparatului locomotor!

Te-ai săturat…
  • Să ai dureri de spate, să nu poți dimineața să te ridici din pat iar mersul prin casă si fie un chin?
  • Să trăiești cu frica că ai 80% șanse să sfărșeti imobilizat la pat?
  • Să ai dureri și atunci când găteși sau faci curat în casă?
  • Să nu fii capabil să urci scările?
  • Să stai toată ziua în casă provind pe geam și sperând că vei putea într-o bună zi să ieși cu nepoții la plimbare?
  • Să suporți efectele secundare ale tratamentelor medicale pe care le faci?
  • Să fii o povară pentru familie?

ORINRO: Tratamentul de magnetoterapie se aplică la tine acasă!

Să scapi de durerile aparatului locomotor deja dezvoltat este aproape imposibil, însă este posibil să înfluențăm apariția urmărilor și să prevenim. Aparatele medical ORINRO, Biotorul LT-100 și Ulticare LT-99 sunt dispozitive medicale înregistrate, utilizate de medici în cabinete de recuperate medicală, dar și de oameni acasă, în confortul căminului. Principiul constă în stimularea organismului cu ajutorul câmpului magnetic pulsant de joasă frecvență. Avantajele lui sunt în principal efectele de acțiune împotriva durerii, de reducere a spasmelor musculare, de vindecare, efecte antiinflamatorii și efecte de îmbunătățire a fluxului sanguin. Aparatul este un dispozitiv medical certificat, clasa II-a.

”Aceste aparate Ulticare LT 99 și Biotorus LT 100 sunt ușor de depozitat, ieftine și le poate avea fiecare pacient acasă. Pot fi folosite medical în ambulatoriu să fie puse la dispoziție pe secție, acasă sau în cluburile sportive.
dr. ortoped Karol Gottshal, are o vastă experență în tratamentul fizeoterapeutic.

Referințe pacienți:

Doina, Oradea ”Mie mi-a folosit foarte mult, la oase, la articulații. Îl puneam în zonele unde aveam dureri și imediat îmi reveneam, zici că medicament am luat.”
ORINRO: Tratament magnetoterapie cu Ulticare LT 99

Maria Matiu, Timisoara ”Rezultatul a fost extraordinar, am putut să mă plimb toată Timișoara, toate parcurile.”
ORINRO: Tratament magnetoterapie cu Ulticare LT 99

Viorica Mereuta, Oradea ”După ce folosesc aparatul mă simt foarte bine. Așa că nu mai simt eu durerile pe care le aveam. Ăsta-i principalul!”
ORINRO: Tratament magnetoterapie cu Ulticare LT 99

Maria Cojocaru, Oradea. ”Binențeles că folosesc aparatele și mă simt mult mai bine, mi-am făcut și analizele și am rezultate foarte bune.”
ORINRO: Tratament magnetoterapie cu Ulticare LT 99

Beneficiați GRATUIT de un tratament magnetoterapeutic cu dispozitivele medicale ORINRO, Ulticare LT 99 și Biotorus LT 100!

Intrați pe www.orinro.ro, dați click pe ”Testează aparatul gratuit”, completați formularul prin care solicitați o programare.

Puteți suna și la numărul de telefon 0758802705, 0359466335 în zilele lucrătoare, între 9:00 -17:00.

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306