Timisoara

OVB Allfinanz dezvolta ingrijorarile pozitive

OVB Allfinanz dezvolta ingrijorarile pozitive

Detalii stire

Categorie
Stiri economie
Modificat
acum 4 saptamani si 3 zile
Apartine de
Perspektive Vision
Vizualizari
62

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

O viata lipsita de ingrijorare este incompatibila cu conditia de om, fiindca orice fiinta rationala gandeste, se teme, face planuri. Toate acestea se produc, deoarece omul este fragil si nu stie ce ii rezerva viitorul. Ziua de maine se dovedeste complet necunoscuta pentru el si tot ce il linisteste este faptul ca are o casa, o familie, poate o slujba, locul sau bine definit in societate, este sanatos si se poate bucura pe deplin de darurile vietii. Cu toate acestea el nu trebuie sa se bazeze prea mult pe belsugul de astazi, fiindca maine poate experimenta gustul amar al austeritatii.

Ingrijorarile pozitive sunt benefice si OVB Allfinanz stie sa le dezvolte. Ele sunt acele framantari launtrice menite sa duca la o actiune concreta a omului prin care incearca sa se asigure si pentru zilele care vor veni, fara sa stie date financiare concrete. Au fost momente traite de romani si de cetatenii lumii care au demonstrat faptul ca nimeni nu se poate baza maine pe banii care ii are astazi, daca nu este prevazator. Criza economica, taierile salariale, mai tarziu pandemia au demontrat oamenilor ca trebuie sa faca economii si sa le depuna intr-un loc sigur.

Cu o activitate de Oscar la nivel european timp de 5 decenii, cu milioane de clienti foarte multumiti si cu 100 de parteneri loiali si puternici, OVB Allfinanz este o prezenta activa si in Romania de 17 ani. Acest broker de asigurari a cucerit inimile romanilor prin:
- consultanta gratuita oferita cu maxima promptitudine de expertii financiari bine pregatiti
- prin contracte si solutii de asigurare si economisire foarte avantajoase si personalizate. Personalizarea consta in plierea produselor financiare pe nevoile si pe dorintele legate de viitor ale clientului
- prin beneficiile pe care le ofera asigurarile in caz de forta majora, dar si prin modul in care functioneaza ca instrumente eficiente de economisire, cand totul se termina cu bine
- prin diversitatea asigurarilor menite sa spulbere pe rand ingrijorarile financiare.

Pensia este mica in tara si puterile pensionarului de a obtine venituri in plus scad considerabil. Cu toate acestea, o persoana prudenta actioneaza din acest moment, sa nu treaca printr-o perioada de criza la batranete. Ii va veni teribil de greu unui om obisnuit sa iasa la restaurant, sa plece in excursii si sa se cazeze la un hotel de 5 stele, sa taie toate acestea de pe lista. O persoana care a experimentat un trai decent la tinerete va fi traumatizata sa vada cum pierde pe rand din confort.

Ce poate face, sa nu treaca prin toate acestea? Sa solicite o asigurare de pensie facultativa. E simplu de solicitat si nu sunt multe conditii de indeplinit. Suma lunara se poate vira direct din salariu, iar companiile puternice de asigurari vor investi banii cu profit maxim si ii vor capitaliza. Beneficiile se vor adauga sumei, iar rezultatul va fi incantator. La sfarsitul contractului se poate solicita incasarea sumei o singura data sau lunar.

Pensia facultativa este o masura de precautie pe care ar trebui sa o ia oricine, indiferent de varsta. La tinerete, salariul este completat cu alte surse de venit si se pot directiona 50 sau 100 de lei pe luna catre pensia facultativa. In trecut nu exista aceasta posibilitate si din cauza aceasta anumiti pensionari nu aveau bani nici sa isi asigure zilnic painea. Acum este pacat sa se iroseasca o asemenea oportunitate, mai ales ca sumele sunt nesemnificative si efortul financiar nu se cunoaste!

Asigurarea de locuinta nu trebuie sa lipseasca, oricat de solida ar fi locuinta. Fortele dezlantuite ale naturii pot produce pagube insemnate, iar asigurarea ofera o baza de la care se poate pleca in repararea casei in cazul in care a fost afectata.

Asigurarile de viata si de sanatate sunt complexe. Ele nu iau in calcul doar situatiile nefaste, cum ar fi imbolnavirea grava, pierderea capacitatii de munca, iminenta unui interventii chirurgicale sau decesul, ci si situatia fericita in care la sfarsitul contractului, persoana respectiva ia banii si se duce intr-o excursie sa admire pe viu aurora boreala.

Asiguratul isi primeste banii in context pozitiv sau negativ, dupa caz.
Companiile de asigurari care se ocupa de adminstrarea banilor sunt renumite in lumea intreaga datorita puterii financiare si onestitatii. Asigurarile mediate de OVB inseamna bani multi pentru zilele in care bogatia de acum se poate transforma in austeritate.

Poate ca intr-o zi, cat mai repede cu putinta, OVB va gasit o formula a unei asigurari de venit prin care asiguratul sa poata directiona o parte din veniturile sale luna de luna, iar dupa o anumita perioada sa se poata bucura de banii aceia. O asemenea asigurare le-ar permite celor care doresc sa isi ia un an sabatic sa cutreiere lumea si sa se reintoarca la serviciu dupa o vacanta de 12 luni. O asigurare de venit ar fi benefica si in cazul in care asiguratul ar fi disponibilizat sau in somaj.

Asigurarile de sanatate si de viata mediate de OVB ocupa locul intai in topul celor mai bune asigurari de profil agreate de romani. Romanii plaseaza OVB acolo unde ii este locul prin evaluarile pozitive pe care le fac la adresa acestui broker de asigurari si prin solicitarea a doua-trei asigurari mediate de acest broker.

Asigurarea locuintei se poate combina cu asigurarea de sanatate sau cu asigurarea pentru pensie facultativa ca ingrijorarile in ceea ce priveste viitorul financiar sa dispara putin cate putin. Era asigurarilor le permite celor prevazatori sa economiseasca pentru ziua de maine care nu se stie ce va aduce, iar consumatorii acestor produse ar trebui sa profite ca le au la dispozitie.