Timisoara

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro

Până la ce vârstă este recomandat să se utilizeze căruciorul pentru copil?

Până la ce vârstă este recomandat să se utilizeze căruciorul pentru copil?

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 2 ani si 2 zile
Vizualizari
617

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Există multe păreri cu privire la diverse chestiuni legate de creșterea copiilor, mai ales în ceea ce privește anumite atitudini și abordări din primii ani de viață ai acestora. Bebelușii sunt fragili, au nevoie de îngrijire foarte atentă, fiecare decizie poate aduce o influență pozitivă sau negativă. De-a lungul timpului au fost scrise o mulțime de cărți și articole despre creșterea copiilor, iar părerile nu sunt mereu aceleași, chiar și între specialiști.

Un subiect de interes, care generează multe discuții inclusiv online este cel al utilizării căruciorului. Până la ce vârstă să stea copilul în cărucior când iese la plimbare? Producătorii de carucioare pentru copii realizează diverse modele, de obicei recomandate până la 36 de luni. Totul depinde însă de dezvoltarea copilului, de opțiunile modelului de cărucior, dar și de preferințele celui mic (și ale părinților).

Psihologia asupra utilizării căruciorului depinde de țară

Se știe că în anumite țări mai dezvoltate, printre care și Marea Britanie, foarte multe mame consideră că este bine să folosească un cărucior pentru copii chiar și până la vârste de 4-5 ani ale acestora ori chiar mai mult. Motivul invocat: siguranța copilului. Unii specialiști avertizează însă de probleme ce pot apărea în dezvoltarea copiilor în astfel de situații, mai ales la partea de comportament. Copiii vor deveni mai comozi și se vor obișnui să facă mai puțină mișcare, un stil de viață nesănătos. De asemenea, în loc să descopere lumea pe propriile picioare, copiii ar fi limitați în tentativele lor normale de explorare a mediului înconjurător în timpul plimbărilor afară.

Confortul căruciorului pentru copil și pentru adult

Căruciorul pentru copii este, în sine, un obiect extrem de folositor, practic, atât pentru bebeluș / copil, cât și pentru cei care îl însoțesc pe acesta. Un cărucior de calitate asigură într-adevăr siguranță și confort pentru copil. Se pot cumpăra din magazine online sau din cele fizice cărucioare elegante și cărucioare sport care se transformă în funcție de nevoi și de evoluția copilului. Cărucioare stil landou, 2 în 1 sau chiar cu mai multe funcții, se pot folosi de la primele plimări ale celui mic în aer liber. Din momentul în care copilul poate merge, căruciorul va fi un loc de refugiu când intervine oboseala. Copilul poate fi învățat chiar să împingă în unele momente căruciorul pentru a-și plimba păpușile sau alte jucării de pluș.

Cum folosesc românii căruciorul pentru copii?

În România, cei mai mulți părinți folosesc un astfel de cărucior pentru copii până în jurul vârstei de 2 ani, cel mult spre 3 ani, mai ales în perioadele foarte reci (când căruciorul protejează de viscol, ninsoare, vânt puternic) sau foarte calde (protecție împotriva razelor solare directe). Pe măsură ce copilul este mai mare însă, folosirea căruciorului este mai rară.

Este important să fie achiziționate cărucioare pentru copii de bună calitate, chiar dacă nu se va opta neapărat pentru branduri premium, ci pentru produsele cu un raport calitate / preț avantajos. Un cărucior pentru copii ar putea fi folosit așadar cel puțin 1-2 ani, fără a se deteriora în tot acest timp, chiar și la o utilizare destul de intensivă.

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/