Timisoara

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

Pantofi caldurosi pentru zile friguroase

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 4 ani si 7 luni
Vizualizari
672

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 19 octombrie 2020 - Sambata 31 octombrie 2020

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Implicarea dvs., a susținătorilor AMT, și a voluntarilor, ne dă curaj să visăm că vom reuși să ajungem cu o pereche de pantofi de iarnă la și mai mulți copii!

Am acceptat cu drag provocarea de a-i ajuta cu o pereche de pantofi noi și pe copiii care frecventează Școala Gimnazială nr. 1 din Timișoara (cartierul Kuncz), un cartier în care locuiesc mulți copii în familii defavorizate și unde riscul de abandon școlar este ridicat.

Dacă doriți să oferiți o bucurie copiilor care vor să meargă la școală cu pantofi potriviți pentru iarnă puteți contribui cu orice sumă direct în contul AMT, cu mențiunea "Campanie pantofi". Costul estimativ pentru o pereche de pantofi (pentru sezonul rece), de calitate medie, este de 90 Ron.
Mulțumim mult pentru implicare!

Datele contului AMT sunt:
Asociația Academia Mămicilor din Timișoara – Centru de Educație, Cercetare și Asistență Socială
CIF: 33102961
Nr. cont: RO18BRDE360SV38907053600Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com