Timisoara

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Parcarea supraetajata din ansamblul Openville se va deschide vineri, 20 aprilie 2018

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 6 ani si 1 luna
Vizualizari
747

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

PARCAREA SUPRAETAJATĂ CU 910 LOCURI DIN ANSAMBLUL OPENVILLE TIMIŞOARA SE VA DESCHIDE VINERI, 20 APRILIE 2018

* peste 12,6 milioane de euro investiţie * şase niveluri * acces direct în Iulius Mall, prin două pasarele pietonale * prima oră de staţionare este gratuită

Prima parcare supraetajată din Timişoarava fi inaugurată vineri, 20 aprilie 2018. Compania IULIUS a investit peste 12,6 milioane de euro în realizarea unei parcări supraetajate ultramoderne, care va deservi Iulius Mall şi ansamblul mixt Openville. Situată în laterala mall-ului, parcarea dispune de 910 locuri, fiind printre cele mai mari de acest tip din ţară.

Noua parcare este configurată cu demisol, parter şi patru etaje, punând la dispoziţie aproximativ 150 de locuri pe fiecare nivel. Parcarea ultramodernă este dotată cu lifturi, tehnologii performante de acces, semnalizare şi detecţie. La intrarea în parcare, două panouri electronice vor afişa numărul de locuri libere disponibile în interior.

Accesul maşinilor în parcarese va realiza prin intermediul adouă intrări, ambele din Calea Sever Bocu, de pe banda suplimentară special creată cu acest scop odată cu lucrările de modernizare a arterei.

Ieşirea din parcare va fi posibilă de pe patru niveluri - parter, etajele 1, 2 şi 3 - prin intermediul unei rampecare conduce spre intersecţia străzilor Mitropolit Dr. Vasile Lăzărescu şi Calea Sever Bocu.Din intersecţie,şoferii vor avea posibilitatea fie să meargă spre Calea Aradului, fie să vireze spre dreapta şi să se îndrepte spre sensul giratoriu din zona Bulevardului Antenei.

Din noile spaţii de garare, clienţii vor ajunge foarte uşor în Iulius Malldatorită a două pasarele pietonale, care conectează parcarea supraetajată de mall. Astfel, din parcare se poate ajunge direct în zona hipermarketul-ului Auchan şi în zona locului de joacă pentru copii, din mall.

Prima oră de staţionare în parcarea supraetajată va fi gratuită. Ulterior, tariful va fi de 3 lei/oră pentru intervalul orar 07.00 – 23.00. Pe timp de noapte, între orele 23.00 – 07.00, tariful de staţionare va fi de doar 1 leu/oră.

În continuare, clienţii vor putea parca gratuit în celelalte parcări exterioare amenajate în proximitatea Iulius Mall, semnalizate şi foarte uşor accesibile din principalele artere rutiere din zonă.

Filtre stire

Data crearii: Luna trecuta, Anul curent

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii