Timisoara

Pardoseli PVC - calitate garantata de la Milucon.ro

Pardoseli PVC - calitate garantata de la Milucon.ro

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 3 saptamani si 1 zi
Vizualizari
736

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

O finalizare corecta a pardoselilor va aduce spatiilor mai multa luminozitate si mai multa personalitate. O solutie eficienta atat din punct de vedere al designului, cat si din punct de vedere al calitatii o reprezinta pardoselile PVC. Aceste tipuri de pardosele se utilizeaza pentru a ascunde diferite elemente de constructie de la baza pardoselilor, dar in acelasi timp ofera un design special si deosebit fata de toate celelalte pardosele care exista.

Scopul principal pentru care se instaleaza astfel de pardoseli PVC este faptul ca acestea ofera un aspect frumos locuintelor, iar efectul de luminare al incaperilor se datoreaza luciului acestor pardosele.

Milucon - pardoseli PVC pentru orice spatii realizate cu pasiune

Milucon este o companie autohtona specializata in realizarea diferitor tipuri de pardoseli destinate atat spatiilor interioare, cat si celor exterioare. Astfel, aceste pardoseli PVC pot fi utilizate, dupa cum se poate intui, in primul rand in locuinte. Dar acest aspect nu le opreste spre a fi instalate si in spatii total diferite cum ar fi in spitale, in scoli sau gradinite sau in diferite sali de sport.

Pardoselile PVC instalate de Milucon detin in primul rand garantia calitatii. Astfel, lucrarile realizate vor rezista in timp, iar dvs va veti putea bucura de pardoseli PVC care sa prezinte aspecte estetice deosebite si care in acelasi timp se vor intretine intr-un mod extrem de simplu si rapid.

De ce sa alegem pardoseli PVC?

Pardoselile PVC sunt realizate din policlorura de vinil care este un tip extrem de cunoscut de plastic, denumirea de PVC provenind de la denumirea acestui plastic. Datorita tehnologiilor moderne, PVC-ul poate fi utilizat in scopul realizarii pardoselilor si astfel se contribuie la protejarea mediului prin reciclarea plasticului.

Daca insa argumentul unui mediu inconjurator nepoluat nu va convinge pentru a opta pentru pardoseli din PVC, atunci trebuie sa stiti ca acestea prezinta o serie de proprietati care le remarca fata de alte pardosele.

  • Pardoselile din PVC rezista in timp la diferite abraziuni, socuri mecanice, uzura, precum si la murdarie. Astfel, aceste pardoseli reprezinta adevarate investitii de viitor.
  • Aceste pardoseli rezista in actiunea cu diferite substante chimice astfel incat acestea pot fi curatate utilizandu-se clasicile solutii chimice din domeniu.
  • Pardoselile PVC detin proprietati antiderapante, antistatice, precum si antibacteriene, astfel incat acestea pot fi utilizate in cele mai vaste locuri, cum ar fi cele alimentare, sanitare sau in laboratoare, spatiile mentinandu-se curate in permanenta.
  • Pardoselile PVC sunt disponibilesi intr-o gamaextrem de variata de culori astfel incat acestea sunt perfecte spre a se instala si in locuinte particulare.

Milucon - avantaje ale pardoselilor PVC

Pardoselile PVC sunt extrem de raspandite atat in locuintele private cat si in spatiile industriale pentru ca acestea sunt solutii mult mai ieftine fata de pardoselileclasice,dar in acelasi timp detin un aspect estetic placut, iar finisarea cu un strat de luci va transforma orice incapere in una luminoasa si placuta.

Servicii ireprosabilede la Milucon in realizarea pardoselilor PVC

Daca si dvs va doriti pardoseli PVC realizate de profesionisti - specialisti acreditati in domeniu - Milucon reprezinta partenerul ideal in obtinerea acestui lucru.

Gama de oferte la pardoseli PVC poate fi consultata pe site-ul companiei milucon.ro iar informatii suplimentare despre servicii pot fi aflate la 0766419049.

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389