Timisoara

Parfumul, un “accesoriu” atemoporal si un detaliu subtil al unei tinute desavarsite

Parfumul, un “accesoriu” atemoporal si un detaliu subtil al unei tinute desavarsite

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Apartine de
Target Web
Vizualizari
323

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Intr-un secol in care imaginea personala a devenit un lucru cu o importanta uriasa, nu este de mirare faptul ca am devenit din ce in ce mai atenti cu modul in care ne vestimentam si in care ne prezentam in fata lumii. O tinuta impecabila inseamna mult mai mult decat produse vestimantare si accesorii combinate in diferite moduri. O prezenta impecabila presupune totodata si atitudine si stare de sprit buna. Desi nu face parte propriu-zis din categoria accesoriilor, parfumul este in mod cert unul dintre acele produse fara de care nu am putea vorbi despre o imagine personala completa. Asa cum bine stim, parfumurile sunt cele car au capacitatea de a ne face sa simtim un intreg spectru de emotii.

Parfumurile nu sunt doar niste simple miresme pe care le pulverizam pe noi pentru a mirosi excelent, ci sunt mai degraba un mod prin care ne conectam ca fiinte umane.din acest motiv, alegerea unui parfum este un aspect caruia ar trebui sa ii acordam atentia cuvenita, pentru ca nu orice fragranta se afla in concordanta cu personalitatea pe care o avem. Iata asadar cateva aspecte interesante legate de parfumuri.

Accesoriul” care iti contureaza personalitatea

Unul dintre lucrurile mai putin stiute despre parfumuri este faptul ca acestea au capacitatea de a le oferi celor din jur o multime de detalii despre noi si despre personalitatea pe care o avem. Din acest motiv, este absolut esential sa alegem fragrante de parfum care sa ne reprezinte in totalitate gusturile si felul nsotru de a fi. Astfel, nu este gresit a spune ca parfumurile ne pot chiar ajuta sa modelam viata noastra de zi cu zi.

Parfumurile sunt cele care ne pot face usor de remarcat

Chiar daca impactul vizual este mult mare in general si este mult mai simplu sa imprsionam prin alegerea unei tinute spectaculoase, nu de putine ori fragranta unui parfum este cea care ne aduce aminte cu usurinta de cineva. In fond, un miros al unui parfum nu ar avea niciun fel de semnificatie daca nu ar fi legat intr-un fel sau altul de o amintire. O fragranta puternica este in mod cert un lucru ce va intoarce privirile curioase ale celor din jur.

Parfumurile ne pot influenta starea de spirit

Desi poate parea greu de crezut, parfumurile au totodata si capacitatea de a ne imbunatati starea de spirit. Nu de putine ori ni se intampla ca imediat ce utilizam parfumul preferat, sa devenim mult mai increzatori in fortele proprii si in potentialul pe care il avem. Celulele olfactive sunt conectate la sistemul limbic (cel responsabil pentru emotii), de unde impactul pe care un simplu parfum il poate avea asupra modului in care ne simtim, de indata ce il folosim.

Un parfum este detaliul de care tinuta ta are nevoie

Dincolo de toate aceste lucruri insa, parfumul ramane si unul dintre cele mai subtile detalii ale unei tinute de neegalat, pentru ca dincolo de ceea ce putem aprecia vizual, o fragranta va ramane pentru mult timp in memoria celor cu care intram in contact. Asadar, alege intotdeauna un parfum care sa te reprezinte.