Timisoara

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com

Pariurile cu handicap, utile însă mai greu de înțeles

Pariurile cu handicap, utile însă mai greu de înțeles

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 9 luni si 2 saptamani
Vizualizari
1332

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Pariurile sunt un fenomen relativ nou în România, față de alte țări precum Marea Britanie sau Australia, astfel că sunt variante care nu sunt utilizate la adevăratul lor potențial, așa cum sunt cele de tip exchange sau cele cu handicap. În cele ce urmează vom vorbi despre ultima categorie.

Puțini sunt aceia care pariază și nu au auzit termenul de handicap, dar nu toți știu cu adevărat ce înseamnă handicap. Această opțiune poate fi de mai multe feluri și reprezintă un adaos virtual de puncte sau goluri, în scopul îmbunătățirii cotelor, de regulă la disputele mai dezechilibrate.

Sunt mai multe tipuri de pariuri pe handicap și acest lucru se datorează și multitudinea de sporturi existente. Astfel, există atât pariurile de tip handicap european, cât și cele de tip asiatic. Cel european este ceva mai des întâlnit, dar asta pentru că este mai ușor de înțeles. Alte variante ale pariurilor handicap asiatic sunt pariul pe -/+ 0.25, 0.5, 0.75, 1.0, 1.25, 1.5, 1.75, etc. în schimb, în cazul celui european avem doar valori întregi: +/- 1.0, 2.0, 3.0, etc.

O altă diferență între cele două tipuri de pariuri handicap îl reprezintă numărul de variante. Dacă în cel european există posibilitatea de a paria pe victorie gazde, egal sau victorie oaspeți, în cel asiatic există două variante, victorie gazde sau victorie oaspeți.

Exemplu: La meciul FC Barcelona vs. Mallorca (cotele: 1.10 gazde, 10.50 egal și 30.00 oaspeți) efectuam un pariu handicap -2 cotat cu 2.10 (o cotă excelentă față de 1.10 pentru orice victorie a gazdelor). Conform handicapului asiatic, dacă scorul acestui meci este exact 2-0, atunci miza pariată este returnată. În schimb, conform regulilor pariului handicap european, atunci pariul nostru este necâștigător. În ambele cazuri, pentru ca pariul să fie câștigător, este necesar ca Barcelona să se impună la minim 3 goluri diferență.

Pariurile pe handicap sunt o alternativă excelentă pentru meciurile dezechilibrate
Nu există competiție sau sport în care, la un moment dat, să nu existe dueluri dezechilibrate, pe care nu prea ai cum să pariezi. Aici intervine rolul pariului pe handicap, care vine în întâmpinarea pariorilor cu o cotă pe măsură. Echipei mai bune i se alocă o diferență virtuală de puncte și o cotă pe măsură. Spre exemplu, să luăm meciul de fotbal prezentat anterior, cel dintre FC Barcelona și Mallorca.

Echipei gazdă, care este mult mai puternică, i se acordă o serie de goluri virtuale. În funcție de valoarea handicapului, cresc și cotele. Pe măsură ce diferența selectată este mai mare, cu atât cota pariului este mai substanțială. Dacă opțiunea este handicap -3, înseamnă că oaspeții, echipa mai slabă pleacă cu un avantaj virtual de trei goluri. Astfel, pentru ca un asemenea pariu să fie câștigător, este nevoie ca Barcelona să câștige la cel puțin patru goluri diferență.

Handicap, pariul preferat în sporturile americane
De regulă, acest tip de pariu este tot mai des întâlnit în sporturile preferate ale americanilor: baschet, hochei, fotbal american sau baseball. În Statele Unite ale Americii sunt anumite sporturi unde pariul de tip handicap este cel mai des folosit, fiind mai popular decât oricare alt tip de pariu. O linie de handicap în sporturile americane este o linie fictivă pe care o creează fiecare casă de pariuri pentru a oferi clienților cote mai atractive.

Unul dintre cele mai importante lucru de înțeles atunci când pariezi pe linia de handicap este că fiecare casă de pariuri stabilește propriile valori și cote. Atunci când vreți să pariați folosind acest tip de pariu este important să faceți o verificare atentă a ofertei. La final, să fiți siguri că obțineți cea mai bună cotă și cea mai bună linie disponibilă pentru acest pariu.

În concluzie, înainte de a consulta oferta de pariuri trebuie să vă aruncați un ochi și asupra pariurilor cu handicap. Regulile nu sunt deloc grele, favoritele trebuie să câștige la scor pentru ca pariurile să fie câștigătoare sau, din contră, să nu reușească asta, atunci când mizezi invers: că echipa mai slabă sau jucătorul mai slab (underdog) nu pierde la o diferență mare. Fotbal, baschet, hochei, fotbalul american, tenis, sunt doar câteva dintre sporturile pe care se poate paria folosind această variantă.

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro