Timisoara

Pastram confortul de caldura in case cu serviciul curatat cos fum de la Igiena Serv

Pastram confortul de caldura in case cu serviciul curatat cos fum de la Igiena Serv

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Vizualizari
1080

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Pe parcursul secolelor au aparut si au disparut multe profesii. Insa profesia de cosar este actuala si in zilele noastre, nu a fost in puteri sa o inlocuiasca nici chiar cel mai mare miracol al tehnologiilor moderne. In serviciul sau cosarul modern foloseste toate materialele, instrumentele si tehnologiile noi. Cosul de fum este partea integranta al oricarei case, unde exista un semineu sau soba. Pentru ca in casa ta sa fie intotdeauna cald si confortabil, cosul de fum trebuie sa fie pastrat in ordine si sa fie realizat numaidecat serviciul curatat cos fum.

Specialistii nostri de la IGIENA SERV in mod constant isi imbunatatesc cunostintele, fac schimb de experienta cu colegii si se familirizeaza cu noile tehnologii si materiale, studiaza noile reglamentari, pentru ca se ne putem permite cu usurinta sa rezolvam problema oricarui cos de fum. Noi va garantam calitatea muncii noastre. Intotdeauna va vom consulta cand veti proiecta o casa, ca pe viitor semineul sau soba sa lucreze perfect, deoarece avem o vasta experienta in acest domeniu.

Indepartam consecintele la timp prin curatarea cosurilor de fum

Curatarea cosurilor de fum trebuie sa fie efectuate in mod regulat, pentru ca cu cat mai rar facem acest lucru, cu atat mai greu vom elimina efectele infundarii cosurilor de fum. Pana cand stratul de funingine nu este foarte mare, nu este atat de dificil de al elimina, insa daca se va acumula in cantitati mari, vom avea nevoie de tehnologii mai grele si mai consumatoare de timp, precum si instrumente mai specifice. Este posibil ca va fi nevoie chiar si de demontarea cosului de fum.

La care consecinte poate duce necuratarea la timp a cosurilor de fum:

  • Reducerea tractiunii din cauza ingustarii cosului vertical, pana la aceea ca chiar poate sa dispara cu totul.
  • Accelerarea distrugerii cosului de fum cu diferite componente reactive continute in funingine.
  • Reducerea eficientii cuptorului sau a cazanului.
  • Aparitia unui incendiu in cosul de fum, din cauza reziduurilor de combustibil acumulate acolo.
  • Patrunderea produselor de ardere nocive in camera, care gazdueste soba sau semineul.

Cat de des trebuie sa luam masuri pentru a curata cosul de fum? Aceasta depinde de mai multi factori: conditiile de lucru si constructia utilajului de ardere, combustibilulu utilizat, regimul de lucru, frecventa utilizarii semineului sau sobei, structura cosului de fum si altele.

Un cos de fum functional – siguranta casei tale

IGIENA SERV va recomanda sa curatati cosul de fum cel putin de doua ori pe an – la inceputul sezonului de incalzire si la final, numai cu conditia ca cosul de fum este construit corect, combustibilul folosit este de inalta calitate si au fost respectate toate normele privind functionarea.

Adresandu-va la noi, la numarul de telefon 0722672774 veti benefecia de servecii de calitate de la profesionisti in afacerea sa, la un pret accesibil. Soba sau semineul dupa serviciile noastre de curatare va vor servi foarte mult, iar d-voastra veti fi multumiti de functionarea lor, ca si multi alti clienti, care sau folosit de serviciile noastre. Pentru noi este foarte important, ca casele d-voastra sa fie umplute cu o caldura placuta de la caminele si sobele frumoase si sigure.

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389