Timisoara

Anunt Gold Promotii by CARA Beauty Shape Timisoara

Salon CARA Beauty ShapeTimișoara lansează un șir de oferte promoționale cu ocazia deschiderii în zona 700 Office. Scopul ofertelor îmbină dorința de promovare a serviciilor de remodelare corporală și facială oferite de VBTM cu cea de a oferi momente de răsfăț unor persoane care ...

Peelingul cu Laser

Peelingul cu Laser

Detalii anunt

Categorie
Anunturi infrumusetare
Modificat
acum 8 luni si 6 zile
Apartine de
Brol Medical Center
Vizualizari
1727

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Rejuvenarea pieli cu Laser / Peeling cu Laser

Acesta este un tratament dermatologic în care fascicolul Laser este folosit pentru a elimina straturile supeficiale si profunde ale pielii, in care se afla cicatricile precum si alte imperfectiuni (riduri fine, pori dilatati, pete maronii).

Procedura poate dura între 30 şi 120 de minute şi se efectuează in ambulatoriu (pacientul nu ramane internat) se poate face sub sedare pentru a reduce disconfortul în timpul procedurii.
Există diferite tipuri de dispozitive cu laser pe piaţa de exemplu CO2, Erbiu, NdYag. etc
Dispozitive mai performante disponibile pe piaţă sunt acum de la producătorul american Cutera, care furnizează o gamă largă de echipamente.

Cutera Xeo cu laser este o platformă laser foarte versatila, care permite o gama larga de proceduri (epilare definitiva, tratamente vasculare, corectia petelor pigmentare, peeling etc.)
Cutera Pearl este o noua inovatie de la Cutera, care utilizează YSGG la 2790 nm lungime de undă, cu perioada de recuperare este redusa la 7 zile, comparativ cu alte lasere, care au nevoie de mai multe tratamente şi timpul de recuperare este cateva saptamani, perioada in care pacientul nu isi poate desfasura activitatea sociala si profesionala.

În timpul unui tratament Pearl, stratul superior al pielii este indepartat, odata cu imperfectiunile care le contine(riduri, pori dilatati, cicatrici postacnee,pete maronii).
Cei mai mulţi pacienti tolereza tratamentul cu anestezie locla,dar se poate face si cu o usoara esedare generala de catre un medic anestezist si asfel pacientul nu simte nimic. După 4-6 zile, crusta ramasa dupa peeling se desprinde si dezvăluie sub o piele noua, sănătoasa si luminoasa.

În acelaşi timp, căldura reziduala stimuleaza sinteza de colagen nou,cu umplerea şi scăderea liniilor fine si a tonusului fetei. Sinteza de colagen nou continuă 4 până la 6 săptămâni post-tratament.
Spre deosebire de tratamente "fracţionate", Pearl trateaza intreaga fata, reducând numărul de tratamente necesare. Numărul de tratamente difera în funcţie de profunzimea şi amploarea cicatricilor. Distanţa între sesiuni este de regula 6-8 saptamani. Cicatricile hipertrofice nu sunt tratate cu această metodă şi pot beneficia de injectii locale cu steroizi şi tratament local compresiv. Pentru unele cicatrici hipertrofice se poate incerca si excizia chirurgicala.

Conform diferitelor studii efectuate pe dispozitivele cu laser a fost dovedit că timpul de recuperare, după un tratament Pearl şi numărul de sesiuni de tratament necesare după Pearl sunt semnificativ mai mici în comparaţie cu laserele tradiţionale.

Articol furnizat de Dr. Liviu Olariu

Anunt Platina Suplimente naturale pentru slabit

Secom Timisoara va propune 2 programe suport in echilibrarea greutatii corporale, cu suplimente naturale pentru slabit. Modul de administrare se va face in functie de istoricul fiecarei persoane, personalizat.